Concurent salvat de la eliminare la Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu și-a folosit o amuletă importantă

.

Un concurent a fost salvat de la eliminare, marți seară, la Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu, care a fost pe punctul de a rămâne cu trei concurenți în echipă, a folosit una dintre cele mai valoroase amulete pentru a se asigura că echipa neagră rămâne întreagă.

Ștefan Nistor a fost cel care a obținut 9 puncte la proba individuală, iar acest lucru aproape l-a costat participarea la celebrul show culinar. Tânărul a fost anunțat de Gina Pistol că are cel mai mic punctaj și astfel, va pleca acasă. Însă, chef Scărlătescu a avut alte planuri pentru el.

Ștefan Nistor, salvat de la eliminare de Cătălin Scărlătescu

Tapioca pare să fie ingredientul care le pune cele mai mari piedici concurenților din acest sezon al emisiunii Chefi la Cuțite. După ce aproape l-a eliminat pe George, tapioca l-a trimis acasă și pe Ștefan Nistor.

„Uite că tapioca nu mi-a ieșit. M-am dezamăgit pe mine, l-am dezamăgit pe chef”, a afirmat concurentul înainte de a afla că juratul își va folosi amuleta pentru a-l salva.

Cătălin Scărlătescu consideră că Nistor are pontețial și nu și-a dorit ca acesta să părăsească încă competiția.

„El încă nu e convins că face parte 100% din echipa noastră, sunt sigur de treaba asta, că nu simte și atunci ca să se convingă de treaba asta…„Poți salva un concurent de la eliminare”. Ia-o, că e a ta. Nu cred că ești singur pe drum. Ești al nostru aici. Ai muncit destul pentru echipa asta, o meriți”, i-a spus chef Scărlătescu concurentului său.

Citește și: Numele câștigătorului sezonului 11 Chefi la Cuțite, făcut public. „Cuțitul de aur” al lui Sorin Bontea pleacă acasă cu marele premiu

Citește și: Eliminare la Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu a mai pierdut un concurent: „Mi s-au umezit ochii de durere”

Tânărul bucătar nu se aștepta la acest gest și s-a arătat recunoscător că a mai primit o șansă.

„Mi-a zis că am muncit destul pentru echipa asta, o meriți. Simți în momentul ăla că ți se dă o nouă șansă, că omul ăsta are încredere în mine, că știu că avea planuri și voia să salveze pe cineva din celelalte echipe ca să avem noi echipa, dar uite că a ținut să mi-o dea mie”, a afirmat Ștefan Nistor.

Monica Pușcoiu, marea surpriză de la Chefi la Cuțite

Echipa gri a câștigat battle-ul, astfel că la proba individuală au intrat concurenții lui chef Sorin Bontea și ai lui chef Cătălin Scărlătescu.

Concurenții au făcut tot ce au putut pentru a-i impresiona pe jurați cu farfuriile lor și au reușit. Cel mai mic punctaj a fost de 9 puncte, iar trei concurenți au intrat în bucătărie cu 15 puncte.

Nina Hariton, Constantin Onuț și Monica Pușcoiu au reușit să obțină punctaj maxim, în timp ce Paul Tudosescu (Pablo) a rămas în competiție cu 13 puncte, iar AnaMaria Ijac (Anica) a luat 11 puncte. 

Citește și: Ce familie frumoasă are Nina Hariton de la Chefi la Cuțite. Câștigătoarea sezonului 11 locuiește în Franța cu soțul și fiica

Citește și: Eliminare surpriză la Chefi la Cuțite. Doi concurenți puternici au plecat acasă: „Este în șoc” / Video

Marea surpriză a serii a fost Monica Pușcoiu din echipa roșie, care a făcut una dintre cele mai bune preparate și a fost lăudată de cei trei chefi.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ghicit cui îi aparține farfuria, ținând cont de faptul că, în afara competiției, Monica dezvoltă o afacere cu prăjituri.

Cele trei echipe continuă lupta pentru marele premiu în formulă completă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu concurenții Chefi la Cuțite

Sursă foto: Facebook, captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton