Lynda Carter, „Femeia Fantastică”, arată incredibil la 71 de ani. Actrița refuză să facă operații estetice

.

Lynda Carter se numără printre actrițele care par să fi găsit secretul tinereții fără bătrânețe.

La 71 de ani, vedeta este la fel de frumoasă și de radiantă ca atunci când a intrerpretat cerebrul personaj Wonder Woman (Femeia Fantastică) din serialul cu același nume, difuzat între anii 1975 – 1976.

Lynda Carter este o legendă a Hollywood-ului și o icoană a culturii pop. Personajul ei de pe micile și marile ecrane a inspirat nenumărate femei și fete tinere care au privit-o ca pe un simbol al curajului, al frumuseții și al puterii.

Fanii de toate vârstele o sărbătoresc și astăzi pe supereroină și moștenirea culturală a actriței continuă să inspire noile generații.

„A fost o parte atât de scurtă din viața mea, dar a avut un impact mai mare decât orice alt lucru pe care l-am făcut”, a spus Carter.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată actrița la 71 de ani.

Astăzi, chiar dacă personajul din Femeia Fantastică a fost interpretat de alți actori, precum Gal Gadot, Carter continuă să mențină viu impactul pe care rolul ei l-a avut. „Cred că ea întruchipează esența Wonder Woman”, a spus Carter despre Gadot.

„Este mai puțin despre superputeri și mai mult despre inimă, intelect și despre sentimentul de bunătate din ea. De multe ori, scenariștii vor cu adevărat să ia un super-erou masculin și să-l îmbrace în femeie – dar Femeia Fantastică nu este așa.”

Actrița și-a pierdut soțul în 2021

Lynda Carter s-a dovedit a fi o supereroină în viața reală atunci când s-a confruntat cu provocarea supremă de a-și pierde partenerul de viață. Robert Altman, soțul actriței, a murit după o cruntă lupta cu o formă rară de cancer de sânge, în luna februarie a lui 2021.

Pierderea bărbatului căreia i-a fost alături timp de 37 de ani i-a lăsat actriței un gol imens în suflet.

„În următoarea parte a vieții mele vreau să învăț cine sunt. Este complet înfricoșător. Nu știu cine sunt fără Robert. Încă mă afectează. Nu pot să cred că l-am pierdut” – a spus ea, anul trecut, potrivit presei străine.

Citeşte şi: Sandra, de nerecunoscut la 61 de ani. Povestea uluitoare trăită cu Michael Crețu, vărul lui Mădălin Voicu

Citeşte şi: Jonah Hill nu se mai oprește din slăbit și și-a lăsat o barbă uriașă. Actorul a ajuns de nerecunoscut / Foto

Citeşte şi: Meg Ryan, de nerecunoscut la 61 de ani. Actrița fost văzută în public după o absență de șase luni

Citeşte şi: Jenna Jameson s-a căsătorit cu iubita ei. Cine este soția fostei vedete de filme pentru adulți

Lynda și Robert s-au întâlnit în 1982, în timpul unei dineu organizat de Maybelline. La acel moment, Lynda trecea printr-un divorț și simțea că nu este pregătită să mai iubească din nou. Cu toate acestea, chimia dintre ei era de netăgăduit.

„Nu eram pregătită să cunoasc pe cineva. Eram pregătită să continui (n.r. – în viață) singură. Am trecut prin suișuri și coborâșuri și prin dezavantaje și niciodată în viața mea nu am simțit dragostea, sprijinul și fiorul de a avea un bărbat ca el” – a spus ea, în urmă cu câțiva ani.

Lynda și Robert au avut doi copii, James și Jessica Carter, iar căsnicia lor a durat 37 de ani.

Lynda Carter este împotriva operațiilor estetice

Actriței nu i-a fost niciodată frică să îmbătrânească. Ea a acceptat trecerea timpului ca pe o parte inevitabilă a vieții și nu a recurs niciodată la intervenții chirurgicale pentru a-și menține aspectul.

„Este ceea ce este. Nu mă voi opera niciodată. Mi-e prea frică să arăt diferit, așa că nu cred că o voi face.” – a precizat ea.

Actrița a vorbit cu entuziasm despre decizia ei de a nu face operații estetice, atribuind frumusețea ei părinților și geneticii.

„Cred că o parte din asta este doar genetică. Și tatăl meu arată foarte bine. Are 95 de ani, arată fantastic. Cunosc prea mulți oameni care au multe operații și arată îngrozitor. Mi-e frică să par înfiorătoare.”

Carter se menține frumoasă mâncând sănătos și evitând alimentele procesate. Îi place să facă mișcare atât în sală sau acasă, cât și în natură. Actrița muncește din greu pentru a-și menține frumusețea și forma fizică, iar sfaturile mamei ei au ajutat-o considerabil ​​de-a lungul vieții.

„Mama mea era cu mult înaintea timpului ei. Ea a spus: ‘Nu ieși la soare! Dacă o faci, vei ajunge ca o prună sau o poșetă veche din piele’. Nu avea riduri pe față și mâinile îi erau întotdeauna catifelate.”

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton