Gheorghe Turda își caută fericirea în străinătate. Decizia luată de artist după eșecul în amor

.

A încercat să își găsească fericirea după moartea soției, dar nu crede că a obținut ce căuta. Gheorghe Turda a lăsat, însă, vechile relații în urmă, iar acum e pregătit să iubească din nou.

Artistul a luat o decizie neașteptată. După ce va bifa concertele pe care le are în străinătate, își va rezerva un timp doar pentru el.

Gheorghe Turda, pe urmele iubitei din străinătate

Gheorghe Turda și-a propus să ajungă și în Canada, unde locuiește fosta sa dragoste.

„Peste două săptămâni plec în Germania, am trei concerte la Nürnberg, împreună cu finii mei, cu Dan Helciug, și vor cânta și ei. Urmează apoi să plec la Paris și apoi îmi voi face o vacanță în Grecia.

Apoi voi merge și în America, în Canada, voi umbla mult. Ar fi trebuit să merg mai des că acolo sunt prietenii mei. Acolo locuiește și fosta mea iubită și vreau să stau mai mult. Acum, depinde cât voi putea . Eu și fosta mea iubită suntem în relații foarte bune”, spune Gheorghe Turda, conform Fanatik.ro.

Artistul va face plimbări la Toronto, la Montreal, apoi va urma o vacanță în America de Sud. „Vreau să merg în Cuba sau în Punta Cana. Am mai fost acolo. Va fi o vară plină”, a mărturisit interpretul.

„Sunt un om bun și am multă dragoste de oferit”

Solistul își dorește lângă el o persoană cu care să își împartă sentimentele, pentru că nu îi place singurătatea. Chiar dacă a trecut prin momente complicate în ultimii ani, nu crede că totul e pierdut.

„Sunt un om bun și am multă dragoste de oferit. Cea mai mare liniște a mea din această perioadă este că mi-am revenit. Doi ani nu am putut să-mi găsesc locul, dar am reușit într-un final să mă echilibrez. Acum iau din viață ce mi se cuvine, dar cu luptă”, adaugă el.

Citeşte și: Anamaria Prodan, replică pentru Gheorghe Turda după declarațiile interpretului despre averea mamei sale, Ionela Proda

Citeşte și: Iubitele celebre din viața lui Dan Bittman. Cine sunt femeile care i-au pus inima pe jar

Citeşte și: Gheorghe Turda, adevărul despre înmormântarea Ilenei Sărăroiu, la 44 de la moartea artistei: „Restul sunt legende înfricoșătoare, de prin cimitire”

Gheorghe Turda: „Au profitat pentru a-și face și ele un nume”

Artistul recunoaște că încearcă să dea uitării poveștile cu Nicoleta Voicu și Lucia, mama Alinei Pușcaș. Cu toate astea, nu ar ezita să se aventureze într-o relație, tot cu o persoană publică.

„Le-am pus la punct pe Nicoleta Voicu și pe Lucia pentru că m-au convins că nu au caracter. Au profitat de bunătatea mea, de mărinimia mea, de funcția mea și de arta pe care am desăvârșit-o până acum.

Au profitat pentru a-și face și ele un nume. Eu nu vreau să le mai dau apă la moară. Fiecare cu drumul lui în viață. Eu nu voi vorbi urât, dar nu le mai bag în seamă”, a mai dezvăluit Gheorghe Turda.

Artistul se declară deschis pentru o nouă experiență.„Nu m-au făcut dezamăgirile din partea lor să nu-mi mai doresc persoane publice sau artiste lângă mine. Eu sunt deschis. Nu sunt singur pentru că sunt cu cele două fete și trei nepoți”, mai spune el.

Gheorghe Turda a învins de două ori cancerul de piele

Gheorghe Turda s-a luptat cu cancerul de piele de două ori. Prima dată a descoperit boala din întâmplare.

„M-a deranjat un neg cât un bob de piper în perciun. La un moment dat s-a spart bubița și m-am speriat. Am venit imediat la consult. Mihaela Leventer a zis că e nevoie să fac o operație. Am avut încredere în metoda folosită de dânsa, tehnica Mohs. De la programare până la operație a durat o săptămână”, povestea Gheorghe Turda.

„Nu m-am speriat. Am primit cu optimism rezolvarea acestei situații în care am intrat. Noi, persoanele cu ochii albaștri și tenul deschis, suntem predispuse la așa ceva. Recunosc și că am fost puțin neglijent, doritor să stau la soare mai mult decât trebuie”, preciza solistul.

Citeşte și: Adevărul neștiut despre relația dintre mama Alinei Pușcaș și Gheorghe Turda. Obligată să trăiască în umbra fostei lui soții

„Pielea este un organ foarte sensibil iar noi, artiștii, suntem foarte expuși”

Predispoziția și expunerea la soare l-au adus și în 2018 în cabinetul dermatologului. De data aceasta cu o leziune la ureche. „Pielea este un organ foarte sensibil iar noi, artiștii, suntem foarte expuși. De multe ori trebuie să cântăm pe scene în soare, în frig, în condiții imprevizibile, uneori grele pentru noi”, explica solistul.

Diagnosticul de carcinom bazocelular (cancer de piele) a venit cu noi temeri – „Urechea e foarte sensibilă pentru un artist. Fără auz, un solist de muzică pierde tot”. Însă, la fel ca data trecută, Gheorghe Turda a învins cancerul.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton