Adrian Enache a împlinit 57 de ani: „Ăsta da cadou! Îl primesc zilnic de la Iuliana!”

.

Adrian Enache a împlinit 57 de ani. Artistul a dezvăluit în cadrul unui interviu că se simte mai bine ca niciodată la vârsta la care e și spune că mereu este complimentat de oameni pentru cât de în formă se menține.

Adrian Enache a precizat că este oprit pe stradă de diverse persoane pentru a-l întreba dacă “mai doarme în frigider”.

Adrian Enache a împlinit 57 de ani

“În fiecare zi sunt ‘somat’ de diverși oameni, pe stradă, care mă întreabă dacă eu dorm în frigider (râde). Când merg cu Diana în turnee lumea mă întreabă dacă pot să facă o poză și cu soția. Îmi mai spune Diana: ‘mai tată, ori tu arăți prea tânăr ori eu sunt prea babă’” – a declarat el pentru fanatik.ro.

Întrebat dacă are vreo bănuială legată de cadoul pe care îl va primi de la partenera sa, Iuliana Marciuc, Enache a avut un răspuns surprinzător. Artistul a precizat că primește zilnic cadou de la Iuliana, mai exact înțelegere. Adrian Enache consideră că răbdarea și indulgența partenerei de a-l accepta așa cum e este reprezintă cele mai de preț daruri.

“Eu primesc zilnic cadou de la ea și se numește ‘înțelegere’. Iuliana înțelege că sunt un nebun. Mă înțelege și mă acceptă așa cum sunt și ăsta DA cadou. E foarte greu ca o femeie să înțeleagă așa ceva. Uneori plec și câteva luni, în vacanță se duce mai mult ea cu David pentru că eu am angajamente.

Primesc zilnic acest cadou așa că pot considera că-mi sărbătoresc ziua în fiecare zi (râde). Pe mine mă întristează când primesc un tort și mi se spune câți ani am împlinit.” – a precizat el, pentru aceeași sursă.

Citeşte şi: Dieta adoptată de Iuliana Marciuc a dat rezultate: „Combinații periculoase nu mai fac”. Cum își menține silueta / Exclusiv

Citeşte şi: Cum a reușit Iuliana Marciuc, partenera lui Adrian Enache, să rămână însărcinată – metodele la care a apelat

Citeşte şi: Iuliana Marciuc, despre romanticul Adrian Enache și perioada în care au stat despărțiți: „Dorul este mare, dar şi regăsirea spectaculoasă”/ Exclusiv

Citeşte şi: Dieta adoptată de Iuliana Marciuc a dat rezultate: „Combinații periculoase nu mai fac”. Cum își menține silueta / Exclusiv

“Secretul este comunicarea”

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează unul dintre cele mai închegate și longevive cupluri din showbizul românesc. Deși nu s-au căsătorit până acum, relația lor de derulează frumos și armonios de aproape două decenii.

“Secretul este comunicarea. Să nu lași niciodată lucrurile nevorbite și neînțelese. Și mai am o vorbă, iubirea se întreține, adică trebuie să ai grijă de iubire. Iubirea se întreține cu flori, cu surprize, cu vorbe bune, cu comunicare, așa cum ți-am spus. Dar și cu timp petrecut împreună.

Nu neapărat timp cantitativ, timp calitativ. Chiar și atunci când ai, spre exemplu, o familie cu un copil, nu înseamnă că dacă ai un copil nu mai poți avea și timp pentru cuplu.

Asta cred că este foarte important, să petrecem timp în trei sau în patru dacă sunt doi copii, dar și timp în doi. Acel timp în doi este foarte important.” – a dezvăluit Iuliana Marciuc despre relația lor, pentru ego.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton