Loredana, petrecere de pomină de ziua ei. Artista a împlinit 53 de ani și a atras toate privirile cu ținuta ei

.

Loredana Groza a împlinit de curând 53 de ani și a dat o petrecere de zile mari cu acest prilej. Îndrăgita artistă și-a cinstit prietenii și apropiații într-un club select din București.

Așa cum era de așteptat, vedeta s-a afișat într-o ținută cu care a tras atenția tuturor. Loredana a purtat o cămașă verde, semi-transparentă, înnodată sub bust, pentru a lăsa la vedere sutienul cu ștrasuri, dar și abdomenul bine lucrat la sală, o pereche de jeanși cu paiete, o vestă roz din blană artificială și multe accesorii strălucitoare. Artista și-a purtat părul prins cu o eșarfă argintie.

Loredana a împlinit 53 de ani

CONȚINUT VIDEO UNICA

Printre invitații care s-au bucurat de frumoasa petrecere s-au numărat și artiștii fotografi Dana și Stephane Maitec, arhitectul Mihai Popescu, actorul și muzicianul Cătălin Cățoiu, poreclit Țeavă, care este și membru al formației VH2. Bineînțeles, fiica ei, Elena Boncea, a fost și ea prezentă. Loredana a dansat și s-a distrat toată seara împreună cu invitații ei, delectându-se cu șampanie și un tort festiv din bezea.

Vezi în GALERIA FOTO cum a fost a petrecerea aniversară Loredanei.

Loredana a postat pe rețelele de socializare mai multe clipuri și poze de la petrecerea ei, spre deliciul publicului.

“Iată, a mai trecut un an. E 10 iunie! E ziua mea de Re-Naștere 🙂 …

Vă mulțumesc pentru că m-ați primit în viețile voastre, în sufletele voastre și că ați ales să mergeți alături de mine în aceasta călătorie fantastică care este viață! Viață e poezie! Cu fiecare an care trece avem posibilitatea de a învață să trăim mai intens, mai frumos, mai profund, să ne bucuram pur și simplu de viață indiferent de ce ne vine în cale..

Citeşte şi: Loredana, ședință foto incendiară în prezența unor muncitori. „Lasă-i să-și facă treaba!” Cum s-a afișat diva pe șantier

Citeşte şi: Loredana Groza, show incendiar într-un club din Mamaia. Cum s-a afișat artista. „Ceva spectaculos!”

Citeşte şi: Loredana, diva de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. A venit în cea mai scurtă și decoltată rochie, însoțită de fiica ei

Citeşte şi: Loredana Groza preferă naturalețea atunci când își lucrează abdomenul. Cum s-a afișat la sală, la 52 de ani

Mulțumesc divinității că mi-a dat aceasta misiune de a face oamenii mai fericiți prin glasul meu, prin cântecele mele! Recunoștință și dragostea mea pentru voi sunt nesfârșite!” – a fost mesajul transmis de artistă pe Instagram.

Loredana Groza, cenzurată de televiziune în perioada comunistă

Artista a debutat în muzică la vârsta de 16 ani, în 1986, odată cu participarea la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, unde a câștigat marele premiu, devenind cea mai tânără concurentă și câștigătoare a concursului. În anii aceia, Loredana s-a lovit cu prejudecățile regimului și ajunsese să fie cenzurată din cauza aspectului fizic.

Nu mai vreau să intru în această polemică (n.r. – legată de cei care spun că și-a făcut operații estetice). E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul „Din a doua cădere a Constantinopolului”. Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy. Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții” – a declarat Loredana, pentru fanatik.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton