Cristina Demetrescu a făcut horoscopul pentru a doua jumătate a lunii iunie 2023. Apar schimbări în dragoste și pe plan financiar

.

Cristina Demetrescu crede că după o perioadă de încercări lucrurile se stabilizează. Astrologul a explicat la Vorbește lumea care este traseul zodiilor în următoarea perioadă.

Dacă nativii au avut de suferit în ultimul timp, acum trăirile lor se schimbă radical. Au alte oportunități în dragoste și pe plan financiar în a doua jumătate a lunii iunie 2023, conform horoscopului realizat de Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu: „Putem rezolva două lucruri în același timp”

„Mercur este mai bine ca oricând, pentru că în aceste două săptămâni va sta în zodia Gemenilor. Poposește la el acasă, este mobil, inteligent. Rezolvăm drumuri, mergem, ne plimbăm, ne înțelegem, comunicăm, luăm examene, învățăm mai ușor, asta în cazul celor care se pregătesc pentru examene. Acum, e adevărat că Mercur, în Gemeni, mai joacă și la două capete, pentru că poate. Asta nu înseamnă ceva rău, pentru că poți să faci două munci în același timp, poți să rezolvi două lucruri în același timp”, a spus Cristina Demetrescu, la PRO TV.

„Este posibil să se reactiveze și suferințe mai vechi”

După ce două luni de zile Mercur a stat în zodia Taurului și toate lucrurile au mers foarte greu, iar oamenii și-au făcut mai puțin curajul să se exprime, acum lucruri se rezolvă.  „Saturn va retrograda în zodia Peștilor pentru patru luni de zile, așa că este posibil să se reactiveze și suferințe mai vechi, cu scopul de a se rezolva, pentru că ăsta e teritoriul. Vorbim de suferințe emoționale, psihice, fizice. Avem un Pluton care se întoarce. A stat 14 ani în Capricon, a intrat puțin în zodia Vărsătorului, iar acum se întoarce, până în ianuarie, în zodia Capricornului”, a mai spus Cristina Demetrescu, la Pro TV.

Citeşte și: Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua jumătate a lunii iunie. Zodiile pe care le așteaptă o perioadă tensionată / Video

Citeşte și: Horoscopul săptămânii 12 – 18 iunie 2023. Scorpionii, printre nativii care atrag banii ca un magnet

„Fiecare fiecare trebuie să schimbe și să rezolve anumite lucruri pe sectoarele respective. Trebuie să fim atenți. Un alt aspect foarte important, sunt multe planete în zodia Leu, este vorba de Lilith, de Marte, cu care va face conjuncție Venus. În dragoste se pot întâmpla lucruri inedite, pe care oamenii cu viziuni mai înguste să nu le înțelegă, dar până la urmă sunt lecții de viață, nu sunt răni ale orgoliilor.

Cei care se știu mai  temperamentali, mai tirani așa din fire, care nu vor să se întâmple decât ce vor ei, mare atenție, pentru că se pot declanșa niște boli, tahicardie, infarct. E bine să o ia mai ușor”, susține astrologul.

Citeşte și: Care sunt cele mai infidele zodii. Astrologul Valeriu Panoiu: „Au o nevoie mai mare de experimentare” / Video

Citeşte și: Cinci nativi din zodiac se vor bucura de protecție divină în iunie. Au noroc pe toate planurile

Berbecul

Berbecul stă bine, apropo de Mercur și de comunicare. Importat e să vorbească despre problemele lui, pentru că în astea două săptămâni obține informații foarte importante. În afară de faptul că se descurcă, dă examene, și se rezolvă toate documentele care au stat pe raft, obține informații importante. Pluton pentru Berbec cere niște schimbări profesionale. Unii Berbeci nu mai pot merge înainte cu viața lor și nu mai pot evolua dacă nu o iau în altă direcție.

Taurul

Taurii tot așa, cu un telefon, un drum. Mercur este pe casa banilor, așa că nativul își rezolvă anumite blocaje financiare. Lucrurile se rezolvă, se pun la punct. Mercur în Gemeni e mai bun decât mercur în Taur, care a fost foarte crispat. Unor Tauri le lipsesc anumite diplome, studii, un soi de evoluție spirituală care le-ar putea face viața mai ușoară, ca să vadă lucrurile diferit.

Gemenii

Geamănul se descurcă foarte bine în aceste două săptămâni. El este cel care a avut un Mercur blocat. Poate că a fost pus în situația de a mai pasa niște persoane care l-au stresat, dar acum se exprimă foarte ușor, îi pune pe toți la punct. Își rezolvă toate problemele, se mișcă. Dacă aveți un Geamăn pe lângă voi, stați bine, pentru că are întotdeauna idei istețe. Gândește cât pentru doi.

Racul

Dacă în ultima perioadă a avut niște probleme, e timpul pentru refacerea unor analize medicale. În astea două săptămâni va ieși la suprafață și care este cauza. Cei care au probleme conjugale și nu merg în direcția bună, e bine să schimbe ceva, acolo, în raportul conjugal, să pună lucrurile în ordine.

Leul

Dacă au nevoie de un tâmplar, un zidar, să pună mâna pe telefon, că găsesc. Până acum era Mercur în Taur și nu se găsea. A mers greu. Apar schimbări profesionale și în cazul Leilor. Nu în ultimul rând, și aici vorbesc de Leii vicioși, care mănâncă mai prost, Pluton se întoarce pe casa sănătății și este timpul să ia niște măsuri, pentru că organismul ăsta o să îl aibă și pe la 30- 40 de ani. Să renunțe la obiceiurile proaste!

Fecioara

Fecioarele obțin aprobări și se recomandă două săptămâni de discuții cu șefii. Acum le ies pasențele, cum s-ar spune.

Balanța

Balanțele au drumuri de făcut, de rezolvat niște acte ce țin de relația cu străinătatea, pașapoate, vize, drept de muncă, o serie de lucruri care le ajută să își extindă activitatea. Își pot schimba casa, se pot muta. Pot apărea schimbări și în familia extinsă, care ar putea să le vizeze pe ele.

Scorpionul

Scorpionul este cam secretos în ultima perioadă. Ascunde anumite lucruri. Nu i se recomandă să se aventureze la cumpărături, pentru că s-ar putea să nu fie bine. Schimbă niște acte, niște documente. Fie că și-a schimbat numele, fie că se căsătorește, că își schimbă domiciliul, el este axat pe documente în momentul de față.

Săgetătorul

Săgetătorii au anumite discuții conjugale, dar nu în sensul rău, ci în cel bun, lucruri ținute sub capac în ultima perioadă, care au ajuns la o scadență. Este bine ca oamenii să dialogheze.

Schimbări în buget pentru Săgetători. În ultimii 14 ani, Pluton a dat cu o mână, a luat cu alta, acum este bine să fie mai prevăzători.

Capricornul

Capricornii trebuie să facă schimbări mai importante cu viața lor, dar sunt foarte ageri la serviciu. Mercur este undeva pe casa muncii, ei sunt cei care lucrează două lucruri deodată, probabil că le pleacă colegii în vacanță, dar se descurcă. Nu este risc de stres chiar dacă se sperie, se vor descurca și vor lua notă bună de la șefi.

Vărsătorul

Vărsătorii fac vizite la medic. Este posibil ca până în ianuarie, pentru unii Vărsători, să apară nevoia unei intervenții chirurgicale. Mai bine scoți acum o tumoră mică decât să o lași acolo, asta dacă știi de ea. Apar și discuții cu copiii. Se schimbă cumva foaia.

Peștii

Schimbă ceva în relațiile cu prietenii. Nu pentru că cineva are o vină, dar s-ar putea să meargă pe drumuri diferite. Peștii se ocupă de documente legate de casă, ar putea să o pună pe numele cuiva sau să primească o casă. Merg la notar, semnează acte, documente.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton