Dida Drăgan face naveta între România și Elveția. Cu ce problemă de sănătate se confruntă artista: „Mă doare foarte tare”

.

La 76 de ani, Dida Drăgan se împarte între România și Elveția, acolo unde locuiește sora ei. Deși în ultima perioadă e văzută tot mai rar pe scenă, artista spune că nu și-a abandonat proiectele. Ba mai mult, promite o colaborare cu Adrian Daminescu.

Singurul lucru care îi dă bătăi de cap solistei e o problemă de sănătate, pe care speră să o rezolve.

Dida Drăgan va cânta cu Adrian Daminescu

„O să am o colaborare, în perioada următoare, cu Adrian Daminescu. De-abia aștept să vedeți despre ce este vorba. Nu stau o clipă.Vara aceasta o să stau și în România, dar și în Elveția, pentru că o să mai merg și pe acolo. Am devenit o navetistă”, spune Dida Drăgan, conform Click.ro.

Vedeta recunoaște că are o problemă de sănătate și dureri de nedescris, dar o teamă de medici. Cu toate astea, nu poate rata întâlnirile cu ei.

Citeşte și: Radu Ștefan Bănică, mărturisiri despre sora lui, Violeta, și relația cu fiica lui Cătălin Crișan: „Mi-ar plăcea să văd că își urmează inima” / Exclusiv

Citeşte și: Cum se simte Dida Drăgan după 13 ani de luptă cu o boală cumplită

Dida Drăgan: „Am niște dureri de nedescris”

„Sunt programată la stomatolog, pentru că am un abces, mă doare foarte tare, este ceva insuportabil. Plus că îmi este tare frică de doctori, am eu o teamă de ei, de ani de zile, dar o să fie bine, eu așa zic.

Am niște dureri de nedescris, mi s-a zis că trebuie să merg de mai multe ori la medic ca să îmi revin. O să văd acolo ce îmi vor face doctorii ca să mă facă bine, dar sper să nu mă doară”, a mai spus Dida Drăgan.

Citeşte și: Silvia Dumitrescu, acuzată că i-ar fi furat iubitul Didei Drăgan. Cum se apără artista

Citeşte și: Adela Popescu, dezvăluiri despre serile romantice cu Radu Vâlcan: „Am stat fără copii, ne-am redescoperit”. Unde pleacă în vacanță / Exclusiv

Citeşte și: Proiectul de suflet în care Diana Dumitrescu și soțul ei își investesc banii și timpul: „Suntem foarte prinși” / Exclusiv

”Nu am cântat niciodată, în viața mea, în bărci sau prin restaurante”

Artista și-a ales întotdeauna cu grijă locurile în care a cântat și admite că nu a susținut niciodată un recital într-un restaurant.  ”Nu am cântat niciodată, în viața mea, în bărci sau prin restaurante. Eu cânt doar la radio, în televiziune și unde am un concert, atâta tot. Nimic mai mult.

Eu nu sunt un interpret care cântă prin localuri. Eu sunt lumea cuvântului și îmi fac meseria cu multă credință. Pentru mine nu contează bazarul de hârtie. Nu este defăimător să cânți prin cârciumi, doar că eu nu știu să fac asta.

Îmi doresc pace pentru omenire. Nu să ajung să îngheț de frică atunci când schimb pe un program sau pe altul. În rest, sunt bine, acum sunt în România, mă pregătesc să plec la o filmare la televiziune”, mărturisea Dida Drăgan.

Foto: Facebook, Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton