Bella Santiago, ravisantă în prima rochie de mireasă, dar marea surpriză a fost la petrecere. Cum s-a îmbrăcat vedeta / Exclusiv

.

Bella Santiago și Ionuț Grigore s-au căsătorit vineri, 26 mai și au avut parte de o petrecere de vis la Snagov.

Câștigătoarea „X-Factor” 2018, în vârstă de 33 de ani, a strălucit în două rochii de mireasă de-a dreptul spectaculoase.

Cum arată a doua rochie de mireasă purtată de Bella Santiago la nuntă

Pentru cununia religioasă, Bella a purtat o rochie albă, ca de prințesă, încrustată cu peste 5.000 de perle și cu o trenă lungă de patru metri. Voalul miresei, cu care artista s-a acoperit înainte de a păși spre altar a măsurat trei metri.

Citeşte şi: Bella Santiago, primele declarații după nuntă: „Totul a fost special”. Elementul surpriză al evenimentului / Exclusiv

Citeşte şi: Cum se înțelege Bella Santiago cu socrii ei: „Eu sunt un copil care nu a avut tată, iar mama nu a fost lângă mine” / Exclusiv

Citeşte şi: Bella Santiago, drumul de la sărăcie lucie la succes în muzică: „Foamea m-a ajutat să fiu mai puternică” / Exclusiv

Citeşte şi: Ce sacrificiu a făcut soțul vedetei pentru a fi împreună. Bella Santiago: “Este managerul, impresarul, șoferul și bodyguardul meu” / EXCLUSIV

UNICA.RO vă prezintă, în exclusivitate, cea de-a doua rochie purtată de vedetă la petrecere. Bella Santiago a optat pentru un model tip sirenă care i-a scos în evidență silueta atrăgătoare.

Fiica artistei, Kescielle, în vârstă de 12 ani, a avut și ea o rochie de prințesă, într-o nuanță de roz pudrat.

Vezi în GALERIA FOTO rochiile de mireasă alese de Bella Santiago pentru marele eveniment.

Bella Santiago a avut un moment excepțional în biserică, când a cântat live o piesă compusă special pentru soțul ei, intitulată „Liniștea”. Compoziția va fi lansată și pe piață în curând.

„Am multe, multe emoții. Nu mai pot aștepta. Abia aștept! Mai avem puțin și ajungem la biserică. Abia aștept să cânt. O să cânt live la biserică pentru soțul eu.

„Mama nu mai vrea să vină în România!”

Am compus o melodie special pentru el, pe care o să o lansez după nunta noastră, iar videoclipul o să fie de la nunta noastră. De fiecare dată când îmi scrie o scrisoare eu plâng, iar acum îmi iau revanșa. Eu sper să nu plâng la biserică. Dacă mă uit la el și plânge o să plâng și eu. O să mă concentrez pe ce am să cânt pentru el” – a declarat ea, pentru Știrile Kanal D, înainte de a intra în biserică.

Din păcate, artista nu a putut să o aibă alături pe mama ei în ziua cea mare.

„Mama nu mai vrea să vină în România, am făcut documentele ca să vină, am zis: ‘Te rog frumos să vii aici, pentru că vreau și eu să fii alături de mine când fac nunta!’ A zis da, da da, am făcut documentele și când s-a terminat mi-a zis: ‘Auzi, să știi că nu mai vreau să vin pentru că nu mă simt bine, mă doare spate, am 68 de ani, sunt bătrână’.

„Toate mamele aici sunt foarte călduroase!”

Nu a călătorit niciodată în viața ei, nu a urcat niciodată în avion, călătoria durează 16 ore. Am zis, bine mamă. (…) M-am supărat foarte mult, chiar am plâns, dar după aia am înțeles, că are o vârstă și problema cu oasele ei, asta e!”, a declarat Bella Santiago, recent, în emisiunea FRESH by UNICA.

Bella a recunoscut că s-a atașat foarte tare de părinții soțului și consideră că „mamele din România sunt foarte călduroase”.

„Eu le zic tata și mama socrilor mei, pentru că eu sunt un copil care nu a avut tată și mama nu prea a fost lângă mine, nu a fost caldă. Asta am simțit eu când am ajuns în România, că toate mamele aici sunt foarte călduroase. Asta mi-a lipsit de la mama, pentru că ea e foarte rece, aici am simțit iubire de familie, de mamă, de tată. Am simțit iubire ca într-o familie completă”, a mai mărturisit artista.

Foto: Mirela Crăciun pentru unica.ro / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton