Cum a apărut îmbrăcată Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. „Let’s party!” Vedeta a trecut și pe la spital înainte

.

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai, în cadrul unuoi decor sublim, pe malul Lacului Snagov.

Smiley și Gina Pistol au spus marele „DA” în fața ofițerului Stării Civile, dar și a lui Dumnezeu, la mai bine de șapte ani de când și-au confirmat public relația. Proaspeții soți au o fetiță, Josephine, care anul acesta, pe 9 martie, a împlinit doi ani.

Cum a apărut îmbrăcată Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

De la marele eveniment nu a putut lipsi o bună și veche prietenă de-ale cuplului, Andreea Esca.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Celebra prezentatoare a știrilor de la Pro TV s-a dus la Snagov pentru a fi martoră la frumosul eveniment din viețile celor două vedete și a postat pe rețelele de socializare o fotografie de la Starea Civilă, dar și câteva imagini cu ținuta aleasă de ea pentru minunatul moment. Andreea Esca nu s-a dus singură la nuntă, ci însoțită de soțui ei, Alexandre Eram. Cu câteva ore înainte de a pleca spre nuntă, vedeta de la Pro TV a trecut pe la spital pentru a-și face un control. Știrista nu a precizat despre ce investigații a fost vorba, ci doar a postat în cadrul unei sesiuni de Insta Sories o fotografie cu clinica medicală la care s-a dus.

Citeşte şi: Ce simbolizează buchetul de mireasă ales de Gina Pistol pentru nunta cu Smiley

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citeşte și: Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă!

Citeşte şi: Cum arată inelul cu diamant primit de Gina Pistol de la Smiley: „Nu e cumpărat de la magazin” / Video

Citeşte şi: Gina Pistol și Smiley, escapadă înainte de nuntă. Unde au plecat cei doi în toiul pregătirilor pentru petrecere

Elegantă, ca de fiecare dată, Andreea Esca a purtat o rochie cu bretele, de un alabastru electrizat superb, cu motive florale, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale în aceeași nuanță. Chiar dacă, la un moment dat, a început să plouă la Snagov, Andreea Esca nu a lăsat capriciile vremii să-i strice bucuria și a luat și o umbrelă pe post de accesoriu pentru ținuta ei, lucru ce i-a oferit un aer mai interesant, mai șic.

„O sâmbătă cu prieteni dragi. Let’s party!” – a transmis vedeta de la Pro TV, în dreptul fotografiilor postate.

Vezi în GALERIA FOTO cum s-a prezentat Andreea Esca la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol.

Smiley și Gina Pistol și-au impresionat invitații cu ținutele lor. Gina a ales, ca primă rochie de mireasă, ceva elegant, din dantelă fină, în stil boho. Pantofii semnați Jimmy Choo, au întregit ținuta festivă, dându-i eleganță și stil. Soția lui Smiley optat pentru o coafură simplă, cu câteva bucle, iar machiajul a fost special ales pentru a-i pune în evidență frumusețea și gingășia.

Pe de cealaltă parte, mirele, Smiley, s-a îmbrăcat cu un costum smart casual, crem, și cu o cămașă tip tunică. Artistul a avut o pereche de pantofi eleganți, în aceeași nuanță cu costumul.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cei doi plănuiau de mult să se căsătorească și acum, în sfârșit, dorința le-a devenit realiatate.

„Cred că e foarte importantă instituția căsătoriei și spiritual dar și social. Cred că e important să ne căsătorim în fața lui Dumnezeu. Și alături de prietenii, familia noastră, cred că e important să facem asta. Dacă noi decidem că suntem o familie, să o facem așa cum o cere tradiția creștină, pentru că noi suntem creștini” -a mărturisit cântărețul, în urmă cu ceva vreme.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton