Carmen Grebenișan s-a întors cu o mică avere de la Survivor România. Câți bani a primit vedeta

.

Survivor România 2023 a luat sfârșit, iar Carmen Grebenișan a reușit performanța de a rezista până în marea finală a competiției.

Anul acesta, Dan Ursa a fost desemnat marele învingător al show-ului, deși mulți telespectatori și fani ai emisiunii o considerau favorită pe celebra influenceriță.

Ce sumă a primit Carmen Grebenișan după experiența Survivor 2023

Dar chiar dacă trofeul și marele premiu de 100.000 de euro nu i-au revenit ei, Grebenișan nu s-a întors acasă cu mâna goală. Potrivit fanatik.ro, influencerița a fost remunerată cu 3.000 de euro pentru fiecare săptămână în Republica Dominicană. Așadar, la un calcul simplu, după cele 21 de săptămâni petrecute în competiție, Carmen Grebenișan a strâns 63.000 de euro.

Vedetele au primti sume diferite de bani pentru participarea la Survivor. Potrivit aceleiași surse, cel mai mare salariu săptămânal primit de o celebritate în show a fost al Vicăi Blochina. Ea ar fi încasat 7.000 de euro pentru fiecare șapte zile petrecute în Dominicană. Blochina a rezistat o singură lună în competiție, ceea ce înseamnă că a plecat acasă cu 28.000 de euro.

Despre Ionuț Iftimoaie, Jorge și Kamara se spune că ar fi primit tot 3.000 de euro săptămânal. Iar remunerația lui Gheboasă a fost mai mică, de 2.000 de euro.

Grebenișan, susțintuă de toată lumea în timpul competiției

Pe tot parcursul show-ului, Carmen Grebenișan s-a bucurat de toată susținerea prietenilor și apropiaților. Alina Ceaușan, cea mai apropiată prietenă și confidenta ei, a spus că Grebenișan ar fi meritat să câștige Survivor 2023, deoarece a demonstrat că este o luptătoare.

„Chiar dacă am auzit-o și pe ea spunând faptul că nu-și închipuie că va ajunge atât de departe în episoadele recente noi am avut încredere în ea. Știu că este o fire foarte competitivă și întotdeauna luptă până la final în fiecare provocare.

Citeşte şi: Ce i-a spus Carmen Grebenișan lui Ionuț Iftimoaie înainte ca acesta să părăsească Survivor: „Sper să ne învățăm fiecare lecțiile” / Video

Citeşte şi: Carmen Grebenișan, desfigurată după experiența din Republica Dominicană. Ce s-a întâmplat cu concurenta de la Survivor România

Citeşte şi: De ce nu au mers Sebastian Dobrincu, Vica Blochina și Maria Constantin la finala Survivor din Republica Dominicană / Exclusiv

Citeşte şi: Mama Ștefaniei Stănilă a răbufnit după eliminarea tinerei din „Survivor România”. „Nu se poate așa ceva! E toată lumea revoltată!”

Cu siguranță, cu susținerea tuturor celor de acasă va ajunge mai departe. Cu siguranță este cea mai puternică din acest punct de vedere. A demonstrat și nu de puține ori faptul că are toată susținerea celor de acasă, asta pentru că este un om frumos, simplu, cald și merită aceste lucruri.
O urmărim în fiecare episod cu sufletul la gură
. Și abia așteptăm să vedem fiecare etapă de care trece, îmi dau seama că este foarte greu însă știu că este foarte puternică și că această experiență o va transforma din multe puncte de vedere” – a declarat Alina Ceușan, pentru Unica.ro, cu câteva săptămâni înainte de finalizarea show-ului.


Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton