Anca Țurcașiu, imagine de colecție de la 18 ani. „Am fost interzisă!” Cum s-a afișat la postul de televiziune națională înainte de ’90

.

Anca Țurcașiu și-a surprins fanii din mediul online cu una dintre cele mai recente postări. Îndrăgita vedetă de televiziune, în vârstă de 53 de ani, a publicat o fotografie veche, când purta o tunsoare la mare modă în perioada respectivă.

Poza postată de vedetă a fost făcută în urmă cu 35 de ani, în 1988, în timpul unei apariții la TVR. Tunsoarea „a la Michael Jackson”, cu partea din față a părului tunsă scurt, iar în spate mai lung, era celebră în anii ‘80, dar cam prea mult pentru cineva care apărea la postul public de televiziune. Anca Țurcașiu spune că a fost interzisă de postul TV 3 din cauza tunsorii.

Vezi în GALERIA FOTO cum arăta Anca Țurcașiu la 18 ani.

„Doamne, mai țineți minte tunsoarea mea de la 18 de ani? A la „Michael Jackson”….
Am fost interzisă pe postul TV 3 luni pentru curajul de a o purta. Incredibil mi se pare acum…..
Cu Horia Moculescu am fost să mă tund. Pe Calea Victoriei , la frizerul lui….
Poate vreodată voi scrie o carte cu povești de viață…
Mă gândesc la asta….
Vă îmbrățișez!!!
Zi frumoasă!”
– a trasnsmis ea în dreptul fotografiei.

Citeşte şi: Anca Țurcașiu, criticată de fani pentru o fotografie provocatoare publicată pe internet

Citeşte şi: Anca Țurcașiu, la trei ani de la divorț: „Îmi doresc să simt din nou fluturi în stomac” / VIDEO

Citeşte şi: Anca Țurcașiu, criticată de fani pentru o fotografie provocatoare publicată pe internet

Citeşte şi: Anca Țurcașiu, curtată de admiratori în mediul online. „Sunt foarte mulți, unii chiar agresivi!”

Fanii au avut reacții care mai de care mai diverse când au văzut postarea. Unii au glumit pe seama tunsorii vedetei, în timp ce alții au apreciat-o.

„Să-i mulțumim bunului Dumnezeu că Michael Jackson nu a fost niciodată tuns așa.”

„Foarte frumoasă erați atunci (mie îmi place tunsoarea, debordează de tinerețe, inocența și obraji rumeni de vară) , superbă sunteți și acum… Vă urmăresc cu drag și interes, mai ales la exercițiile fizice în casă, pentru că eu sunt mai plină (de bunătate desigur😂) și îmi sunteți idol pentru așa picioare… Vreau și eu!”

„Superbă! Eram niste curajoase! Si eu am avut la 18 ani ( în ‘88) o tunsoare “Depeche Mode” , facută la frizerie😄. La frizeria aceea mă tund si în ziua de azi.”

“Daaaa, asa îmi amintesc de tine și mai ales în filmul „Miss Litoral ” aveai aceeasi coafură. Ești așa de frumoasă că nu îmi imaginez vreo coafură care să nu îți stea bine. Dar de acesta îmi amintesc foarte bine, ai creat o modă, multă lume purta, dar nimeni ca tine.”

„Pai da. Erau vremurile CC Catch. Normal. Alea vremuri… Alt parfum.. Alta nuanță!” – au transmis câțiva internauți.

Anca Țurcașiu și secretul unei siluete impecabile la 50+

Anca Țurcașiu se numără printre vedtele norocoase, care nu au avut probleme cu greutatea de-a lungul anilor. Ea a spus de multe ori că este adepta unui stil de viață sănătos și acum, la 53 de ani, arată impecabil.

Nu ține dietă, pentru că este conștientă de efectul yo-yo al regimurilor draconice. Și apelează la disciplină pentru a-și silueta și tonusul.

„E un mod de viață. Nu stau să mai fac diete, am renunțat de mult la diete. Dietele au rolul de a slăbi și după aceea au rolul de Yo-Yo, după ce slăbești se întorc înapoi (kilogramele). Trebuie să faci totul cu rațiune. Mi-am înfrânt poftele și mănânc doar ce trebuie, sunt foarte disciplinată. Contează mai mult sănătatea mea și forma în care mă fiu decât niște lucruri care mi-ar face rău.

Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea.” – a dezvăluit ea acum câteva săptămâni.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton