Irina Fodor a plecat să filmeze pentru America Express 2024. Răzvan Fodor, mesaj neașteptat: „Avem un an în care am fost departe unul de altul!”

.

Răzvan Fodor și-a luat rămas bun de la Irina Fodor, care, timp de două luni, va fi la filmări pentru America Express 2024. Acesta și-a însoțit soția la aeroport, astăzi, 23 mai, iar provocarea pentru familia lor începe din nou.

Irina Fodor va prezenta sezonul cu numărul șase al show-ului America Express 2024, iar peste câteva zile încep filmările. În acest nou sezon, Drumul Soarelui îi va purta pe concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina, prin locuri spectaculoase, pline de surprize.

Irina Fodor a plecat să filmeze pentru America Express 2024

Soțul prezentatoarei America Express 2024 a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care a anunțat că a dus-o pe Irina la aeroport. Din pricina proiectelor de filmări care se întind pe luni întregi, Răzvan și Irina petrec mult timp departe unul de celălalt, dar chiar și așa, cei doi sunt mulțumiți și tare mândri de realizările lor pe plan profesional.

Citeşte şi: Cuplurile care participă la America Express 2024. Antena 1 vrea să dea lovitura cu noul sezon / Exclusiv

„În dimineața asta, mi-am dus franțuzoaica la aeroport și mă mai duc să o iau peste două luni, după ce se termină America Express, sezonul 6. Una peste alta, făceam un calcul și s-au strâns ceva zile de călătorii și proiecte, și la mine, și la ea: 6 luni de Asia&America Express la ea, 2 luni de Asia Express la mine, încă 2 luni de Chefi fără Limite la ea, așadar, adunat, avem 1 an de zile în care am fost departe unul de altul, în colțuri diferite de lume.

Partea bună este că ne iubim meseria, că proiectele astea sunt spectaculoase, pline de experiențe și amintiri greu de obținut altfel, dar…tot mi-e dor de ea.

Țuca, ai grijă de tine, te aștept acasă! Baftă concurenților de anul acesta, cea mai bună echipă să câștige! Vă așteptăm cu povești noi din America de Sud!” – a transmis Răzvan Fodor pe pagina sa de Instagram.

În noul sezon al spectaculosului show de la Antena 1, concurenți vor fi Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

Citeşte şi: E oficial! Ele sunt cele 9 echipe care participă la America Express 2024. Primele declarații ale concurenților

Participanții vor avea parte de experiențe unice, de provocări colosale și de o mulțime de suprize pe tot parcursul traseelor. Miza este Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigător al celui mai dur reality show din România.

Iulia Albu și iubitul ei fac parte dintre concurenții acestui nou sezon și s-au declarat extrem de nerăbdători și încântați de provocare.

Citeşte şi: Cum a reacționat Mihai Albu când a aflat că fosta soție participă la America Express. Iulia Albu pleacă în aventură împreună cu iubitul

„Acum este momentul nostru. Gustul pentru această aventură l-am prins încă de la participarea mea ca special guest Asia Express. Nu, nu sunt pregătită pentru ce urmează și, credeți-mă, nici voi nu sunteți! Vom descoperi locuri și oameni noi, lucruri și locuri nebănuite, atât pe traseu cât și în noi înșine. Suntem aici pentru experienț completă!” a spus Iulia Albu despre participarea la America Express.

Citeşte şi: Câți bani primesc concurenții pentru participarea la America Express 2024? Aris și Alexia Eram, cel mai bine plătiți de Antena 1

“Când Iulia mi-a lansat provocarea de a o însoți în America Express am știut clar care va fi răspunsul meu. In fond, nu aveam cum să o las singură în această aventură. Iulia este curajoasă și determinată, DAR, la finalul zilei, este ca un copil mic care are nevoie constantă de atenție si afecțiune. Așadar, America Express începe ACUM! Si cu mine, aparent!” a declarat, la rândul său, iubitul Iuliei Albu, Mike.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton