Șerban Copoț și-a dus familia în Grecia. Aventura e una de neuitat. „Când e vorba de tine, nu mai am nicio ruşine”

.

Șerban Copoț a petrecut o vacanță de vis în afara țării, prima din ultimii șapte ani, alături de soție și cei trei copii. Prezentatorul și-a dus familia în câteva orașe din Grecia, iar distracția a fost pe măsură.

Cei cinci au revenit acasă cu multe amintiri de neuitat și și-au propus să repete și în viitor o astfel de aventură. Șerban este căsătorit cu soția sa, Roxana, de 15 ani și au împreună trei copii – Tudor (11 ani), Alex (6 ani) și Ada-Noelle (2 ani).

Șerban Copoț: “Prima noastră vacanță în cinci este de altfel şi prima noastră vacanță în afara țării din ultimii șapte ani”

Șerban Copoț s-a arătat entuziasmat de trăirile încercate. “Prima noastră vacanță în cinci este de altfel şi prima noastră vacanță în afara țării din ultimii șapte ani. Ne-a fost teamă să mergem atâta drum cu maşina cu copiii, dar a ieşit bestial. București-Salonic-Atena-Nafplio-Corint-Preveza-Salonic-Acasă”, a mărturisit prezentatorul de la iUmor pe Facebook.

Citeşte și: Șerban Copoț: „Nu fac asta din respect pentru ea!” De la ce se abține prezentatorul de la iUmor în căsnicie

„Îmi ştii toate defectele şi cu toate astea nu ai fugit”

Prezentatorul de la iUmor a vorbit, în urmă cu câteva luni, într-un mesaj, când era ziua soției sale, despre sentimentele profunde pe care le are pentru femeia care i-a schimbat viața.

“La mulți ani, puiule! În mod normal nu sunt genul care să îşi arate sentimentele în public, însă, când e vorba de tine, nu mai am nicio ruşine. Am aşa, din când în când, câte un sentiment de bucurie când mă gândesc cât de norocos sunt că te am. Mă apucă aşa din senin şi îmi aruncă pe față un zâmbet hoț, de parcă aş avea toți sacii în căruță. Şi te am pentru tot restul vieții, nu doar până la următoarea criză de vârstă. Pentru că… am fost făcuți unul pentru celălalt. Pentru că… dragostea nu durează doar trei ani.

Pentru că îmi ştii toate defectele şi cu toate astea nu ai fugit. Pentru că… mi-ai dăruit o familie pe care o creştem şi o ocrotim împreună, dar mai ales pentru că eşti jumătatea mea. Jumătatea aia bună. La mulți ani jumătatea mea cea bună”, a scris el atunci pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Șerban Copoț, revoltat după ce a fost criticat că are prea mulți copii. „Tac de prea mult timp!” Reacția prezentatorului de la iUmor

Drama care i-a marcat viața

Prezentatorul a trecut prin momente cumplite în luna octombrie a anului trecut. Fostul component al trupei Animal X a aflat atunci că cea care i-a dat viață a fost diagnosticată cu cancer, dar a ținut ascunsă boala.

“Am aflat că mama are cancer, o boală pe care o ținea ascunsă de o perioadă destul de lungă de timp. Probabil că frații mei nu vor fi de acord cu faptul că am ales să împărtăşesc asta cu voi, însă o fac pentru a vă încuraja să aveți grijă la cei din cercul apropiat.

Există mai multe explicații pe care le-am căutat pentru motivul pentru care a dorit să ascundă acest lucru – nu a vrut să ne împovăreze pe noi cu veştile proaste sau groaza de doctori şi spitalele din România… nu ştiu, poate amândouă la un loc, însă nu am dorit „să o cert” pentru că nu mai avea sens”, mărturisea Șerban.

„Oroarea față de spital a fost cea care a atârnat în decizia ei de a ține ascunsă boala”

Deși s-a temut pentru felul în care vor evolua lucrurile, asta pentru că cea care i-a dat viață se temea de spital, faptele s-au întâmplat în sensul dorit.

Ca să înțelegeți, locuiește cu familia în aceeaşi curte, deci nu vorbim de o persoană care era vizitată rar sau sunată din când în când.

Stoicismul cu care şi-a dus boala pe picioare poate fi admirat acum, când a trecut prin operație, însă atunci când am aflat ne-a şocat pe toți. Ea este o femeie puternică, un intelectual cu voință de fier şi dragoste (nu frică) de Dumnezeu care a crescut patru copii pentru care s-a jertfit constant, însă oroarea față de spital a fost cea care, bănuiesc eu, a atârnat în decizia ei de a ține ascunsă boala”, mărturisea Șerban.

„Ea este o femeie  puternică, un intelectual cu voință de fier şi dragoste de Dumnezeu”

În cele din urmă, femeia a fost operată, iar acum se simte bine și îi vizitează.

“Până la urmă, spitalul a fost salvarea şi s-a dovedit că, oamenii valoroşi şi cu inimă mare sunt şi acolo unde îi era ei groază să ajungă.

Cert este că a trecut prin operație, este bine acum şi vă mărturisesc cu mâna pe inimă că a fost teribil de grea perioada asta pentru întreaga familie. În acelasi timp am redescoperit dragostea şi grija prietenilor care ne-au susținut toată această perioadă.

O parte din drum a fost încheiată şi acum pornim pe drumul lung şi anevoios al tratamentului. Aveți grijă de cei dragi vouă. Multă sănătate!”, mai spunea Șerban.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton