Andreea Mantea, apariție incendiară în costum de baie. Cum arată de când a slăbit

.

Andreea Mantea a trecut prin schimbări fizice notabile în ultimele luni.

După ce a dezvăluit public că are o problemă de sănătate din cauza căreia trece prin fluctuații de greutate, prezentatoarea de la Kanal D, în vârstă de 36 de ani, și-a uimit acum fanii din mediul online cu câteva fotografii își etalează silueta de invidiat.

„Am început săptămâna bine!”

Andreea Mantea se află în perioada aceasta în America de Nord, mai exact în Mexic, cu un nou proiect în care este implicată. Prezentatoarea show-ului matrimonial “Casa Iubirii” a profitat de plajele însorite din Cancun pentru a face o ședință foto incendiară. Îmbrăcată într-un costum de baie roșu, Andreea Mantea a făcut o serie de fotografii îndrăznețe, etalându-și formele apetisante, spre deliciul fanilor.

„Am început săptămâna bine! Doamne ajută să fie așa până la final! Urmează o super experiență” – a scris ea în dreptul pozelor.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Andreea Mantea în costum de baie pe plajele din Mexic.

Andreea Mantea suferă de o boală autoimună

Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit că problema de sănătate pe care o are îi provoacă fluctuații de greutate. Vedeta suferă de mai multe alergii pe care le poate ține sub control doar cu ajutorul pastilelor.

„Am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta, este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am. Pe lângă asta, mai am și niște alergii. Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare.

Citeşte şi: Andreea Mantea, declarații în lacrimi despre afecțiunea de care suferă: „Iau pastile în fiecare zi”

Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele care țin în frâu. Iau pastile în fiecare zi. (…) Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct. E acolo, trăiesc cu ea, nu vreau să mă gândesc. Vreau să trăim optimist. De o viață eu mănânc orice și de oriunde. Dar, de prin toamnă, am început să observ că nu mă mai încap hainele” – a mărturisit ea, anul trecut, la Teo Show.

Prezentatoarea de la Kanal D trece prin fluctuații de greutate atât de mari, încât este nevoită să schimbe des hainele cu măsuri mai mari sau mai mici, în funcție de cât de mult se “umflă” sau „dezumflă”.

Citeşte şi: Andreea Mantea s-a pozat complet nemachiată, după ce s-a luptat cu acneea. Cum arată tenul vedetei Kanal D acum

“Mă expun foarte mult, dar nu este problemă, pentru că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă, pe parcursul zilei, să mă dezumflu și trebuie să dau jos L-ul și să pun S. La mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută. A plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii” – a adăugat ea.

Citeşte şi: Andreea Mantea și-a uimit fanii cu un video în care anunță că s-a tuns singură. „Nu e prea drept, dar merge” Cum arată acum prezentatoarea

Pentru a se menține în formă, Andreea Mantea nu apelează la diete de slăbit sau la restricții alimentare, ci adoptă un stil alimentar cât se poate de sănătos.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton