Bursucu’ va ajunge în fața altarului după 10 ani de relație și recunoaște că știe deja cum va arăta nunta în cele mai mici detalii. Până atunci, însă, prezentatorul de la Kanal D se lasă purtat de magia acestor zile și abia așteaptă să se reunească cu familia la masa de Paște.
Recunoaște că nu face niciodată excese, pentru că tot ce contează sunt momentele petrecute cu cei dragi. După Sărbători, Bursucu’ va pleca alături de fetele sale într-o croazieră memorabilă. "Chiar am o viață frumoasă și îi mulțumesc lui Dumnezeu că toate lucrurile sunt în regulă, am o familie frumoasă și sănătoasă", spune Bursucu’ pentru UNICA.RO, iar șirul dezvăluirilor continuă.
Prezentatorul are o relație specială cu Ana, colega lui. "Până acum nu am avut nevoie de ajutor și nu i l-am cerut, dar sunt sigur că m-ar ajută cu siguranță dacă i-aș cere ceva, orice. Dar mă ajută în fiecare emisiune. Am mai spus-o, cred că foarte mulți telespectatori se uită la Roata Norocului pentru Ana Maria Barnoschi, ea este cea frumoasă, are și umor, transmite bună dispoziție. Facem o echipa bună împreună pentru a le bucura serile de duminică telespectatorilor Kanal D".
Bursucu e cumpătat și de Sărbători. "Nu am renunțat la anumite alimente. Sunt câteva preparate pe care nu le mănânc în general, cum ar fi piftia, indiferent că este preparată cu carne de porc, pui sau curcan. Dar de Sărbători mi se întâmplă ceva: nu prea mănânc pentru că dacă văd multă mâncare pe masă nu mai am poftă de mâncare. Dacă aș vedea mesele pline în fiecare zi aș fi ca tras printr-un inel", spune el.
Bursucu are o relație de 10 ani cu Andreea și se consideră un bărbat fericit.
Bursucu știe deja cu va arăta acest Paște: "Mergem sâmbătă seară să luăm Lumina și să ascultăm slujba, apoi ajungem acasă, toată familia, stăm la masă și ne bucurăm de preparatele tradiționale".
Bursucu a avut un accident grav la 19 ani și de atunci privește altfel viața.
Bursucu e cumpătat și de Sărbători. "Nu am renunțat la anumite alimente. Sunt câteva preparate pe care nu le mănânc în general, cum ar fi piftia, indiferent că este preparată cu carne de porc, pui sau curcan. Dar de Sărbători mi se întâmplă ceva: nu prea mănânc pentru că dacă văd multă mâncare pe masă nu mai am poftă de mâncare. Dacă aș vedea mesele pline în fiecare zi aș fi ca tras printr-un inel", spune el.