Andreea Antonescu, declarații noi despre depărțirea de Victor Vrînceanu: „Am încercat să găsesc toate variantele, dar nu sunt soluții”

.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu păreau să trăiască o poveste frumoasă de amor, dar, la un moment dat, filmul s-a rupt și cei doi au pornit pe drumuri separate.

Andreea Antonescu spune în ce relație sunt acum și ce așteptări a avut de la această legătură. Ba mai mult, vedeta recunoaște că nu se aștepta la acest final.

„Am crezut de fiecare dată în fiecare poveste, pentru că altfel nu m-aș fi aventurat și nu aș fi ajuns în acest punct”

“Bineînțeles că am crezut de fiecare dată în fiecare poveste, pentru că altfel nu m-aș fi aventurat și nu aș fi ajuns în acest punct. A face un copil nu este egal cu a pleca într-o excursie sau a face planuri de o lună, două, trei cu omul respectiv.

Bineînțeles că am încercat să găsesc toate variantele și toate posibilitățile, dar, în momentul în care realizezi că nu sunt soluții, cel puțin pe moment, nu ai alternative”, spune Andreea Antonescu pentru Ego.ro.

Citeşte și Victor Vrînceanu rupe tăcerea despre despărțirea de Andreea Antonescu: ”I-am propus să împărțim timpul 50%-50% cu fetița, n-a vrut!

Cei doi încearcă acum, după ruptură, să aibă o relație bună de dragul fetiței lor.

“Asta se încearcă în momentul de față pentru că trebuie să fim doi oameni realiști, care trebuie să fie conștienți că au o minune, că au poate că cel mai important și mai frumos lucru care se putea întâmpla unui cuplu. Atunci, da, mergem în direcția respectivă”, adaugă artista.

Andreea Antonesu: „A făcut intoleranță la lactoză și atunci a trebuit să oprim procesul”

Andreea Antonescu a renunțat să o mai alăpteze pe micuță după ce aceasta a făcut intoleranță la lactoză. Solista a scăpat rapid de kilogramele acumulate în timpul nașterii. Ba mai mult, recunoaște că cea mică o ajută să se mențină în formă.

“O să fiu sinceră, nu am făcut ceva anume. Mi-am ocupat timpul cu fetița mea. Chiar ieri mă uitam că îmi propusesem de ceva timp să merg la sală, dar am făcut brațe. Dacă ridici copilul, îl lași jos, îl duci la baie să îl speli, îl lași jos, te duci cu el jos, apoi urci, îți dai seama că îmi lucrez mușchii la maxim.

Îți zic sincer, sunt o persoană foarte modestă, dar, pe de altă parte, să vezi ce abdomen am! (râde) Nu alăptez în momentul acesta, am alăptat o perioadă, până când fetița mea a făcut intoleranță la lactoză și atunci a trebuit să oprim procesul”.

Citeşte și: Andreea Antonescu pregătește botezul fetiței după America Express: „Traian s-a bucurat pentru mine când a aflat că sunt însărcinată”/ Exclusiv

Cum a început totul

Andreea și Victor au început să formeze un cuplu în timpul pandemiei: „Victor m-a contactat în perioada pandemiei pentru a participa, ca invitată, la emisia pe care el o modera.

Nu m-am uitat o secundă să văd dacă are sau nu verighetă, pentru că eram departe de a mă gândi la o relație mai mult decât amicală!

După cum era de așteptat, el a făcut primul pas… Eu sunt mai de modă veche din acest punct de vedere!”, spunea Andreea pentru UNICA.RO.

Andreea Antonescu se pregătește de botez

Andreea Antonescu își va boteza fetița la începutul verii, pentru că își dorește să o aibă aproape și pe fetița cea mare.

„Atunci are și Sienna vacanță și vrem să fim împreună la un asemenea eveniment. Am ales și nașii, încă dinainte de a se naște bebelina. Nu știu dacă voi rezista să nu cânt și eu, mai ales că la mai toate evenimentele prietenilor la care sunt invitată, fără excepție, mi se cere să și fac un program artistic… Măcar o piesă!”, mai spune artista.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton