Cine este soția lui Rudel Obreja. Antonia l-a cunoscut pe fostul pugilist acum 15 ani

.

Rudel Obreja s-a stins din viață pe 12 martie 2023, la vârsta de 57 de ani. Fostul pugilist și președinte al Federației Române de Box suferea de cancer la pancreas, boală descoperită în vara anului 2022.

Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ai de închisoare în dosarul „Gala Bute” pentru spălare de bani, evaziune fiscală și complicitate la luare de mită.

Cine este soția lui Rudel Obreja și cum arată

În același dosar au mai fost condamnați și Elena Udrea (care a primit o pedeapsă de 6 ani), Gheorghe Nastasia, fostul secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului și Ana Maria Topoliceanu, fostul director al Companiei Naţionale de Investiţii.

Rudel Obreja fusese eliberat anul trecut pentru a se trata de cancer într-un spital civil.

Rudel Obreja avea trei copii din două căsnicii

Fostul pugilist era căsătorit și avea doi copii. Rudel Obreja și Antonia au fost împreună timp de 15 ani și au doi băieți – Rudelis și Antonis. Înainte de a se căsători cu Antonia, în 2010, fostul sportiv a mai trecut printr-o căsnicie de patru ani cu Antoanela. Din mariajul lor a rezultat o fată, Leyla Denisa Obreja.

Soția lui Rudel Obreja: „A fost dus la spital în afara penitenciarului foarte târziu”

Soția sa, Antonia, declara în urmă cu câteva luni că starea de sănătate a soțului s-a deteriorat în închisoare și că ar fi fost dus la spital prea târziu.

„Soţul meu este în stare critică la spital. A fost dus la spital în afara penitenciarului foarte târziu, după multe cereri făcute de soţul meu către doctorul din Penitenciarul Jilava, doctorul Pădurean Lucian. Este prizonier cu gardian în cameră 24 de ore din 24. Stă acolo şi când este consultat de medic, nu i se respectă secretul actului medical, nu i se respectă dreptul la convorbiri telefonice cu familia chiar dacă legea îi permite.

Din 22 iunie, de când a fost internat, el nu poate comunica prin telefon, normal, omeneşte cu familia”, a declarat soţia lui Rudel Obreja la România TV.

Citeşte şi: Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute, a fugit din țară

Antonia Obreja a mai dezvăluit că soțul ei s-a plâns de dureri abdominale de mai multe ori, dar medicii i-au pus cruntul diagnostic abia la sșărșitul lunii iunie 2022.

După ce a fost tratat cu indiferenţă mult timp, a fost trimis în Penitenciarul Jilava fără să i se facă nimic după carantina din Rahova. După mutare, s-a plâns în continuare de dureri abdominale care radiau în spate. La un moment dat a fost trimis la Spital Penitenciar Rahova, unde este tratat de scolioză.

După multe insistente, este trimis la Spitalul Bagdasar Arseni, dar acolo i se spune că nu au secţie de gastro. L-au trimis, i-au făcut o ecografie abdominală şi şoc, are abdomen normal conformat. Îl retrimite în penitenciar la Jilava. Din nou acuză dureri, a fost din nou dus… Abia pe 22 iunie a fost trimis la Spitalul Floreasca, unde în urma unei ecografii abdominale în UPU se hotărăşte internarea pentru că acolo apare ceva”, a adăugat Antonia.

Foto – Facebook / captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton