Paris Hilton, primele poze cu copilul. Vedeta este mama unui băiețel

.

Paris Hilton și soțul ei, Carter Reum, au împărtășit primele fotografii de familie cu fiul lor, Phoenix, venit pe lume în ianuarie, cu ajutorul unei mame surogat.

Cuplul, care s-a căsătorit în noiembrie 2021, după mai bine de doi ani de relația, a apărut în revista Glamour, într-un pictorial înduioșător, împreună cu micuțul Phoenix.

Într-una dintre imagini, Reum poate fi văzut cu buzele lipite de fruntea soției sale, în timp ce ea îl ținea tandru pe Phoenix în brațe. În alta, vedeta, în vârstă de 42 de ani, a fost surprinsă sărutându-și duios fiul.

Citeşte şi: Paris Hilton a vorbit deschis despre tratamentele sale de fertilizare in vitro

Imaginile vin după ce, Paris a dezvăluit că și-ar dori mai mulți copii și a mai apelat la câteva fertilizări în vitro, mai exact la șapte, la nici o lună de la nașterea lui Pheonix. Vedeta a recunoscut că a apelat la o mamă surogat pentru că a fost întotdeauna “speriată” de naștere.

Când ea și Carter s-au căsătorit, au decis să-și întemeieze o familie. Iar în timpul pandemiei de Covid și-au înghețat embrionii pentru a avea numeroși copii în viitor.

„Mi-am dorit atât de mult o familie!”

„Eu și Carter vorbisem deja despre viitor și apoi lumea a fost închisă (n.r. – pe perioada pandemiei), așa că am spus: „Ce părere ai despre noi să ne ocupăm de embrioni?”

„Și a spus: „Da, hai să o facem.” Și am făcut-o de șapte ori… Au iești toți băieți” – a dezvăluit ea, citată de Daily Mail.

Paris a adăugat că a plănuit întotdeauna să aibă copilul ei cu ajutorul unei mame surogat, după ce a dezvoltat o frică de medici, în tinerețe, pe când era la internat.

„Dar mi-am dorit atât de mult o familie. Nașterea este doar partea fizică. Sunt atât de speriată… nașterea și moartea sunt cele două lucruri care mă sperie mai mult decât orice pe lume.” – a explicat ea.

Paris Hilton, despre traumele din tinerețe

În urmă cu ceva timp, Paris Hilton dezvăluia traumele prin care a trecut în tinerețe. Ea a fost, un an, în internatul Provo Canyopn, din Utah, unde membrii personalului i-au făcut ei, dar și altor colege, examene de col uterin cu forța.

Citeşte şi: Paris Hilton, abuzată sexual în școală. „Ne făceau examene de col uterin cu forța! Și nu erau medici”

„Foarte târziu în noapte, era cam la ora 3 sau 4 dimineața, mă duceau pe mine și pe alte fete în această cameră și ne făceau examene medicale. Nici măcar nu erau medici. Ci câțiva membri diferiți ai personalului. Ne puneau să stăm pe o masă în timp ce își introduceau degetele în interiorul nostru. Și nu știu ce făceau ei, dar cu siguranță nu erau medici.

A fost cu adevărat înfricoșător și este o amintire pe care chiar am blocat-o de mulți ani. Dar îmi revine în minte tot timpul. Și acum mă gândesc la asta. Acum, privind înapoi ca adult, a fost cu siguranță abuz sexual.”– a dezvăluit vedeta.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton