Rețeta Annei Lesko pentru cornulețe. Pe lângă pasiunea pentru muzică, Anna Lesko se pricepe foarte bine și la bucătărie.Cântăreața împărtășește experiența ei gastronomică cu fani, în clipurile pe care le postează pe internet.
Pe contul ei de YouTube, Anna Lesko postează frecvent diverse rețete. De la dulciuri, la mâncăruri pentru evenimente de sărbătoare și până la simple gustări, artista le arată tuturor cum arată pentru ea o gustare perfectă.
Rețeta Annei Lesko pentru cornulețe cu untură
Pentru umplutura cornulețelor, Anna Lesko folosește gem de prune, nucă și un ingredient secret care dă savoare compoziției.
La acest amestec se adaugă un praf de sar, iar ulterior, treptat, făina cernută. Se amestecă totul și se frământă aluatul până capătă o textură potrivită pentru a putea fi întins. Aluatul se porționează, iar ulterior se pune la frigider, unde va sta pentru 30 de minute învelite în folie alimentară.
Aluatul se scoate de la frigider și se întinde, cu ajutorul unui făcăleț, cu grijă pentru a nu se rupe. Se taie apoi cu ajutorul unui cuțit, în bucăți egale, după care în mijloc se pune umplutura și se înfășoară
Ingredientul secret folosit de Anna Lesko
Pentru umplutură
Gemul de prune se amestecă cu nuca, iar apoi se adaugă ingredientul secret folosit de Anna Lesko, vișina în sucul propriu.