Actorul Noah Schnapp din „Stranger Things” a dezvăluit că este gay

.

Noah Schnapp, cunoscut pentru rolul lui Will Byers din serialul „Stranger Things” a dezvăluit că este gay.

Actorul în vârstă de 18 ani a mărturisit că este gay prin intermediul unui clip postat pe Tik Tok.

Noah Schnapp a dezvăluit că este gay

Noah Schnapp a scris în mesajul care a însoțit clipul: „Când în sfârșit le-am spus prietenilor și familiei mele că sunt gay, după ce timp de 18 ani mi-a fost teamă să fac această dezvăluire și tot ce au spus ei a fost: „știam””.

@noahschnapp

I guess I’m more similar to will than I thought

♬ original sound - princessazula0

„Bănuiesc că sunt mai asemănător cu Will decât am crezut”, a afirmat actorul, făcând referire la personajul său din serialul Netflix.

În luna iulie, Schnapp a vorbit despre orientarea sexuală a lui Will, confirmând că adolescentul are sentimente romantice pentru cel mai bun prieten al său, Mike (Finn Wolfhard).

„Evident, s-a dat de înțeles din primul sezon: a fost într-un fel întotdeauna acolo, dar nu ai cum să știi cu adevărat, este doar el crescând mai încet decât prietenii lui?”, a spus Noah, citat de People.

„Acum că a crescut, au făcut din asta un lucru evident. Acum este 100% clar că este gay și că îl iubește pe Mike”, a completat actorul.

Schnapp a vorbit și despre cum este să interpretezi un personaj gay la o vârstă atât de fragedă în timp ce, în viața reală, de asemenea te confrunți cu dezvoltarea personală și cu identitatea de sine.

„Cred că tot ține de provocarea actoriei. Da, a fost o provocare, dar cred că a fost amuzant să pot fi el”, a precizat actorul.

Citește și: Sezonul 4 din „Stranger Things”: un irezistibil omagiu horror al anilor ’80

Citește și: EXCLUSIV! O privire de culise a sezonului patru din „Stranger Things” cu actorul Charlie Heaton: „Magnitudinea acestui sezon este de neînchipuit”

Cine este Noah Schnapp

Noah Cameron Schnapp este un actor american ce a devenit cunoscut odată cu rolul lui Will Byers din serialul Netflix „Stranger Things”.

Tânărul actor s-a născut pe 3 octombrie 2004 în New York.

Pe contul său de Youtube, Noah spune despre el: „Când nu sunt pe platourile de filmare fac clipuri video despre lucrurile amuzante pe care le fac sau locurile în care merg”.

Pentru rolul său din seria ”Stranger Things”, Noah Schnapp a fost recompensat cu patru premii: „Premiul MTV Movie pentru cea mai bună sperietură”, „Premiul Teen Choise pentrru cel mai bun actor într-un show al verii”, „Premiul Screen Actors Guild pentru cea mai bună distribuție într-un serial dramatic” și „People’s Choice Award pentru starul masculin TV al anului”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Noah Schnapp

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton