Carmen Trandafir dezvăluie ce i-a interzis soțul, Emil Grădinescu, de Crăciun: „El cam face legea”

.

Carmen Trandafir a povestit cum sunt sărbătorile în familia ei, dar și ce i-a interzis soțul să facă în perioada Crăciunului.

Carmen Trandafir este una din cele mai apreciate cântărețe de la noi. Artista este căsătorită de mai bine de 11 ani cu comentatorul sportiv Emil Grădinescu, alături de care formează unul din cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

Ce i-a interzis Emil Grădinescu lui Carmen Trandafir

Invitată în emisiunea „Vorbește Lumea” de la Pro TV, cântăreața a dezvăluit ce muzică ascultă în perioada Crăciunului. Deși ea este artista în familie, soțul este cel care decide de cele mai multe ori playlistul în perioada sărbătorilor. În spirit de glumă, Carmen Trandafir a mărturisit că soțul acesteia nu ascultă nici măcar muzica cântată de ea, ci preferă să asculte muzică rock.

Carmen Trandafir: „Ascultăm colinde printre picături”

„Știu ce nu și-ar dori Emil să asculte, colinde de Crăciun. Nici măcar pe mine nu mă vrea cu un colind. Mă gândesc tot la Emil atunci când vorbesc despre muzica de Crăciun, pentru că de multe ori el cam face legea cu muzica. Dacă îl simțim pe el așa crispat … decât să fie toată lumea nemulțumită, îl lăsăm pe el să aleagă. Dar nu îl lăsăm chiar tot ce vrea el. Amestecăm muzica, el vrea rock, dar îndulcim puțin, cu muzică bună, să ne facă plăcere tuturor să ascultăm. Mai ascultăm colinde printre picături”, a mărturisit Carmen Trandafir la „Vorbește Lumea”.

Și, pentru că mai e foarte puțin până la Crăciun, artista a mărturisit că va petrece sărbătoarea Nașterii Domnului acasă, alături de cei dragi.

„De Crăciun petrecem în familie, ca de obicei. De obicei îmi invit prietenii la o masă separat și apoi cu familiile. Ne reunim,n e revedem. Cred că vedeta anul acesta este cozonacul făcut de mine, pentru că nu știu de ce, dar îl nimeresc în ultima vreme. Frământă aparatul, dar mai contează acolo și cum îl condimentezi. Este o rețetă de pe Internet, dar mie îmi place să o adaptez și să îi spun până la urma rețetă a la Carmila Cuisine”, a mai spus Carmen Trandafir.

Ce își dorește Carmen Trandafir de la 2023

Carmen Trandafir spune că este recunoscătoare anului ce imediat va trece pentru faptul că atât ea, cât și cei dragi sunt sănătoși și au trecut cu bine perioadele mai grele. Iar de la anul ce vine își dorește sănătate și să lanseze un nou album.

„Ne dorim să fim bine, să fim împreună, să avem liniște în casă, cu prietenii, cu familia. De obicei nu îmi fac planuri, dar de data asta este un plan pe care chiar trebuie să îl ating. Vreau să lansez un album, care vine după primul album pe care l-am lansat în 1993. Era un disc de vinil, Single se numea pentru că conținea doar două piese pe o parte și pe cealaltă. Acele piese le-am cântat la ‘Orfeul de Aur’ în Bulgaria. Surpriza care va veni în 2023 are legătură și cu acel disc”, a concluzionat artista.

Carmen Trandafir este una dintre cele mai de succes soliste ale anilor 1990. Artista și Emil Grădinescu sunt împreună de mai bine de 16 ani, iar 2001 au ales să își unească destinele. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 13 ani, pe nume Ana.

Sursa Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton