Loredana Groza, complet nemachiată lângă bradul de Crăciun. Filmarea cu care a făcut furori pe Instagram

.

Loredana Groza (52 de ani) și-a surprins, din nou, fanii în mediul online cu o filmare în care apare complet nemachiată, lângă un brad de Crăciun.

În stilul său caracteristic, sincer și dezinvolt, îndrăgita artistă nu se ferește să se expună publicului nefardată, iar de data aceasta a făcut o postare în ton cu sărbătorile de iarnă, care ne bat la ușă.

Loredana Groza, nemachiată lângă bradul de Crăciun

În filmarea postată pe Instagram, o putem vedea pe Loredana într-un salon de cosmetică și coafură, ținând în brațe un cățeluș extrem de dulce și simpatic, rasa Pomeranian, în dreptul unui brad de Crăciun frumos împodobit.

Pe fundal se aud colinde internaționale , iar atmosfera duce cu gândul cea mai așteptată perioadă a anului – luna cadourilor. Cel mai probabil, Loredana aștepta să i se facă coafura și machiajul și a profitat de moment pentru a împărtăși fanilor un moment de Crăciun.

Citeşte şi: Are sau nu Loredana Groza operații estetice? „Nu sunt împotriva lor”

Ce frumoși sunteți! Ce drăguț!

Clipul Loredanei a strâns rapid peste 1,500 de aprecieri din partea fanilor și a celor care îi urmăresc activitatea în mediul online și multe, multe comentarii apreciative. Fanii au fost fascinați de drăgălașul patruped.

Ce frumoși sunteți!

Ce drăguț!

Ești cea mai frumoasă!

Ce frumusețe mică și pufoasă!

Ce frumos e, am și eu unul!

Pofos! Ce drăguț! – sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Tot în clip, se mai poate observa cum cățelușul, care este de ceva vreme vedetă în mediul online, a ăncercat să descopere care este gustul bradului, ronțăind vârfurile câtorva ace ale unei crenguțe.

Loredana Groza a găsit secretul tiereții fără bătrânețe

Fiecare apariție a artistei este impecabilă. Loredana a fost acuzată în nenumărate rânduri că ar apela la intervenții estetice, dar a negat acest lucru. Și atunci cum face să arate mereu atât de bine?

Citeşte şi: Loredana Groza, videoclip viral pe Facebook. „Soțul tău ce zice?”

Secretul ei este un stil de viață cât mai sănătos, fără abuzuri, în care disciplina este la ordinea zilei.

Am un program de viață extrem de strict, disciplină, sunt ca un sportiv de performanță, nu-mi pierd nopțile. Doar atunci când am câteva zile de vacanță, atunci îmi permit să mă abat de la el. Dar vacanță, din păcate nu am când să iau, dar din fericire am mult de lucru și asta mă bucură. Nu am răgaz să plec nicăieri – a dezvăluit Loredana, pentru impact.ro.

Citeşte şi: Loredana Groza bifează o nouă apariție provocatoare

Artista a mai explicat că nicio operație estetică nu poate contribui la înfrumusețarea aspectului pielii. Și nu le recomandă oamenilor să-și cheltuiască banii pe intervenții care promit miracole.

Timpul pe care-l investesc, nu prea mult, e extrem de bine rânduit. Nu merg des la cosmetică, nu-m permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de aspectul fizic decât să fac sport. Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătoasă.

Dacă nu știi să-ți întreții din interior atributele, poți face orice fel de intervenii, dar nu sunt de folos. Așa că nu aruncații cu banii pe geam fetelor, domnilor…

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton