Alin Oprea și Medana s-au căsătorit în secret: „V-o prezint cu mare onoare și încântare pe frumoasa mea soție”. Primele imagini

.

Alin Oprea și iubita sa, Medana, s-au căsătorit după patru ani de relație. Cei doi au făcut pasul cel mare pe data de 10 decembrie, chiar de ziua de naștere a Medanei. Deși s-au cununat civil, nunta cea mare va avea loc anul viitor.

Alin Oprea și Medana s-au căsătorit în prezența a două perechi de nași, Axinte împreună cu soția lui, dar și Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății, împreună cu soțul ei. Cununia a avut loc la doar o săptămână după ce s-au logodit.

Alin Oprea și Medana s-au căsătorit în secret. Primele imagini de la eveniment

„Ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să ți se întâmple! Când eram copil am avut un vis. Să devin muzician. De când am cunoscut-o pe Medana, am avut al doilea vis: să devină soția mea. Ambele visuri mi s-au materializat, așa că azi v-o prezint cu mare onoare și încântare pe frumoasa mea soție MEDANA OPREA”, a anunțat Alin Oprea pe pagina sa de Facebook.

Medana a făcut și ea câteva dezvăluiri despre cununia ei și a cântărețului Alin Oprea.

„A avut loc cununia civilă, într-adevăr. Am devenit doamna Oprea cu acte în regulă. Alături de noi au fost nașii noștri Sorina și Ovidiu Pintea, Carmen și Ion Petrescu plus restul oamenilor dragi nouă”, a declarat soția lui Alin Oprea pentru Spynews.

„Alin m-a tratat și m-a considerat mereu soția lui, încă de la începutul relației”

Soția lui Alin Oprea spune că a avut mari emoții în acea dimineață, însă ziua a fost extrem de frumoasă.

„Dimineața a început cu mari emoții. După ce am reușit să îmi înving emoțiile cel care a început să le aibă și mai intens a fost Alin, pentru că eu încă eram la machiaj, iar el stresat că nu mai ajung acasă. S-a asigurat că are ambele cărți de identitate la el, încă dinainte cu o seară de marele eveniment”, a mai spus Medana.

Deși acum sunt căsătoriți cu acte în regulă, soția lui Alin Oprea spune că nimic nu s-a schimbat între ei.

„Sunt la fel ca înainte! Nimic nu este schimbat. Alin m-a tratat și m-a considerat mereu soția lui, încă de la începutul relației noastre. Actul nu schimbă nimic, decât că purtăm amândoi același nume. Pe noi ne-a unit și ne unește în continuare iubirea, respectul și sentimentele frumoase avute unul pentru celălalt”, a precizat Medana pentru sursa citată.

Citește și: Cum și-a surprins Alin Oprea iubita de Ziua Îndrăgostiților

Alin Oprea, despre logodnica lui, Medana Medaria: „Îngerul meu păzitor”

Alin Oprea, despre soția sa, Medana: „Un înger trimis de Dumnezeu”

Alin Oprea a găsit liniștea și iubirea în noua lui relație, după divorțul de mama copiilor săi. Solistul trupei Talisman este îndrăgostit de Medana, pe care o consideră femeia care l-a vindecat de toate rănile trecutului.

“Am avut lângă mine un înger trimis de Dumnezeu, o femeie foarte frumoasă care mi-a făcut ușoară trecerea dintre Iad și Rai, am avut de vindecat multe răni fizice, mentale”, i-a mărturisit Alin Oprea lui Cristi Brancu, în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Cei doi au multe în comun, dar, cel mai mult iubește Alin la jumătatea lui faptul că împărtășesc aceleași aspirații și vise.

“Am pornit cu dreptul pentru că am descoperit în Medana un om cu valori și principii comune, cu gusturi și vise comune. Suntem crescuți în aceeași zonă, la Cluj. Ne înțelegem foarte bine.  Ea este o femeie care îmi da multă liniște, mă înconjoară cu iubire, tandrețe și înțelegere. Lucuri pe care nu le-am prea avut aproape de mine. Pentru noi fiecare zi este o sărbătoare și avem de celebrat însăși viață”, spune Alin Oprea.

Citește și: Medana, iubita lui Alin Oprea, despre relația cu artistul: „Primul aspect la care am lucrat împreună a fost eliminarea definitivă a alcoolului din viața sa”

Tavi Colen, noi mărturisiri despre conflictul cu Alin Oprea: „Nu ne împăcăm”

Cum îl răsfață Medana pe artist

Dragostea a făcut-o pe iubita artistului să își descopere un talent unic – acela de poetă.

“Medana din momentul în care m-a cunoscut și-a dezvoltat un nou talent, scrisul. Scrie foarte frumos și 99% din poezii îmi sunt dedicate mie. Poate este unul dintre cele mai frumoase cadouri. Se scoală noaptea și îmi scrie o strofă”, i-a povestiț lui Cristi Brancu solistul trupei Talisman.

Trecutul tumultuous, divorțul dureros și despărțirea de copii săi au devenit istorie atunci când în viața lui Alin Oprea a apărut frumoasa Medana.

”A fost lângă mine în cele mai dureroase momente și asta ne-a legat foarte mult. A fost lângă mine când nu mai aveam din ce să mănânc  sau unde să mai locuiesc și oamenii pentru care am muncit întreaga viață mi-au întors spatele”, a mărturisit Alin Oprea.

Vezi în Galeria FOTO imagini de la cununia lui Alin Oprea și a Medanei.

Sursă foto: PR, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton