Gina Pistol a împlinit 42 de ani. Prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” și micuța Josephine au împodobit bradul. Imagini emoționante filmate de Smiley

.

Pe 9 decembrie 2022, Gina Pistol a împlinit 42 de ani. Prezentatoarea de la “Chefi la cuțite” a profitat de această ocazie minunată pentru a împodobi bradul de Crăciun împreună cu micuța Josephine.

Este primul Crăciun când fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, care în primăvara anului viitor va face doi ani, poate participa direct la împodobirea bradului. Frumosul moment a fost publicat pe rețelele de socializare, spre deliciul fanilor.

Gina Pistol, Smiley și micuța Josephine au împodobit bradul, chiar de ziua prezentatoarei TV

În familia celor două vedete a domnit atât bucuria startului sărbătorilor de iarnă, cât și aniversarea vârstei de 42 de ani ai Ginei, ani plini de realizări și amintiri frumoase.

Pe fundalul filmulețului în care Gina și fiica ei împodobesc superbul brad se aud nelipsitele colinde de Crăciun, semn că spiritual sărbătorilor de iarnă a pătruns în toată casa.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Colinde pe fundal și bucuria sărbătorilor de iarnă

Gina și Smiley sunt împreună de circa 6 ani, însă și-au făcut publică relația în 2019.

Pe 9 martie 2021, Gina și Smiley au devenit pentru prima oară părinți, urându-i bun venit pe lume unei fetițe frumoase și sănătoase care a primit numele de Josephine Ana.

Citeşte şi: Gina Pistol vrea să facă o schimbare majoră în viață: ”Trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine”

Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumoasa poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă 🙂Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare! –  a transmis artistul la scurt timp după nașterea fiicei sale.

Citeşte şi: Obiceiul pe care Gina Pistol și Smiley îl au cu fiica lor în fiecare dimineață: „Pentru noi înseamnă foarte mult”

Cel mai romantic gest făcut de Smiley pentru Gina Pistol

În urmă cu un an, tot cu prilejul zilei de naștere a Ginei Pistol, prezentatoarea de televiziune a povestit care a fost cel mai frumos cadou pe care i l-a făcut acesteia.

Era prima oară când își sărbătorea ziua acasă de când eram împreună. Ea tot timpul era la Asia Express. N-am putut niciodată să-i fac o surpriză…  De ziua mea, săracul era stresat pentru că eu aveam filmări în ziua aia și trebuia să-mi spăl părul, să na…

Citeşte şi: Gina Pistol, schimbare surprinzătoare de look. A stat opt ore la salonul de înfrumusețare

M-am trezit și Andrei mă întreabă: „Cât mai stai în baie?”. Eu eram cu șamponul, cu spumă pe păr, și i-am zis: „Imediat ies! Dar avem două băi, de ce trebuie să mă stresezi pe mine?”. El era stresat că voia să iasă surpriza frumos. Într-adevăr, a ieșit foarte frumos. În living mă aștepta un cvartet de coarde. Am plâns în toate filmările – a povestit Gina Pistol.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton