Ce diferență de vârstă este între Ștefan Stan și soția sa. Câștigătorul „Vocea României” 2011 și Simona au două fetițe

.

Ștefan Stan, câștigătorul primului sezon „Vocea României” (PRO TV), și Soția sa, Simona, și-au oficializat relația în 2019. Cei doi se cunosc din 2015, iar între ei există o diferență de vârstă de 22 de ani, dar acest lucru nu i-a împiedicat să-și formeze o familie frumoasă și închegată.

Cântărețul, în vârstă de 45 de ani și Simona (23 de ani) au împreună două fetițe – Elif (2 ani) și Mira (10 luni).

„Fetele s-au mutat în Germania de 6 luni!”

Artistul a anunțat de curând că și-a mutat familia în Germania, unde fetițele au fost înscrise la grădiniță. Ștefan Stan face naveta între Germania și România ori de câte ori are concerte aici, dar spune că decizia de a-și muta soția și fetele din țara natală este benefică “pentru viitorul lor”. Zilele acestea, câștigătorul primului sezon “Vocea României” este alături de fete și de soție în Germania.

Eu sunt în Germania acum, la fete. Mă întorc în țară de Moș Nicolae, am evenimente începând cu 6 decembrie, un program nebun. Acum sunt în concediu în Germania, cu familia, pentru două săptămâni.

Stau împreună cu fetele mele aici, apoi mă întorc în București. Ele s-au mutat în Germania, de 6 luni deja, fetele au grădiniță aici. Așa am decis cu soția că este cel mai bine pentru viitorul lor – a spus Ștefan Stan pentru click.ro.

Citeşte şi: Ștefan Stan, cerere în căsătorie inedită. Ce a folosit artistul în loc de inel de logodnă

Citeşte şi: Ștefan Stan, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa: „Tatăl meu o bătea pe mama”

Citeşte şi: Cum s-a acomodat Ștefan Stan rolului de tată

Citeşte şi: Ștefan Stan, de urgență la spital cu soția însărcinată în 9 luni

„Nu e vorba de niciun divorț!”

După ce a anunțat că și-a mutat familia în Germania, iar el petrece mult timp în România pentru a concerta, au apărut zvonuri conform cărora ceva s-ar fi întâmplat în relația lor. Dar Ștefan Stan a negat aceste zvonuri.

Din cauza acestei schimbări din viața noastră, mulți zic că ne-am despărțit dar nu e vorba de niciun divorț! Ele s-au mutat aici și eu stau acasă, la București. Trebuie să muncesc, trebuie să fac bani, am concerte, am cariera mea de artist, eu mă ocup de ale mele și le vizitez în Germania cam o dată la două luni.

Am mult de lucru în țară, am scos și piesa nouă care e frumoasă și merge bine, “Șah în dragoste”. Pentru mine, cel puțin până la sfârșitul anului, este acum o perioadă extrem de aglomerată și plină din punctul de vedere al carierei și concertistic, avem treabă multă – a adăugat el.

Sărbătorile de iarnă îl vor prinde pe artist tot în România, la concerte, iar abia după Revelion el se va întoarce în Germania la fetele lui.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice?

Ștefan Stan i-a cerut mâna soției în Londra

Artistul și-a cerut iubita de soție în timpul unei excursii în Londra, unde s-a dus tot în scop profesional.

Am fost în Londra la un concert, și am luat-o și pe ea. Într-una din seri, am mers la un restaurant, și, fără să mă gândesc, am luat inelele de plastic de la paharele de pe masă, m-am așezat în genunchi și i-am spus că vreau să fim împreună pentru totdeauna, iar acele ”bijuterii” inedite ne va duce în fața ofițerului stării civile – spunea Ștefan Stan, acum câteva luni, potrivit wowbiz.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton