Florin Piersic Jr., invitat în emisiunea lui Denise Rifai: “V-ați dorit vreodată ca Florin Piersic să nu fi fost tatăl dumneavoastră?”

.

Florin Piersic Jr. vine duminica aceasta la maratonul celor “40 de intrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:00, la Kanal D. Celebrul actor va face o serie de dezvăluiri atât despre viața personală, cât și despre cea profesională.


Fiu al unor actori celebri, Florin Piersic și Tatiana Iekel, acesta și-a croit propriul drum pe scenă, punând bazele teatrului independent și ale filmului experimental în România. Pe lângă vasta carieră actoricească, Florin Piersic Jr. este și scenarist, regizor, producător de film și scriitor. Florin Piersic Jr. traduce texte, le pune în scenă și le joacă cu o asumare surprinzătoare, ceea ce i-au adus numeroase premii și aprecieri din partea publicului.

Florin Piersic Jr., intervievat de Denise Rifai

Florin Piersic Jr., în vârstă de 53 de ani, este unul dintre cei mai apreciați actori români și s-a născut la 18 iulie 1968. Binecunoscutul actor este și este autorul a 3 cărți: Opere cumplite, Romantic Porno și Ficțiuni reale.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

“V-ați dorit vreodată ca Florin Piersic să nu fi fost tatăl dumneavoastră?”, “De câte ori ați fost în depresie?”, “Va străduiți să fiți tatăl pe care nu l-ați avut niciodată?”, “Sunteți rebel fără cauză?”, “De câte ori ați fost victima femeilor?”, “Are Florin Piersic stofă de actor de Hollywood?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Florin Piersic Jr. în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, difuzată de la 22:00, la Kanal D.

Florin Piersic Jr., relație complicată cu celebrul său tată

Intervievat în trecut cu privire la relația pe care a avut-o cu celebrul său tată, Florin Piersic Jr. declara că între cei doi există o ruptură care nu poate fi niciodată cusută.

„Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relaţie reală. E o relaţie corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înţeleg.”, a mărturisit fiul lui Florin Piersic în emisiunea Marius Tucă Show.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton