Kate Middleton, o adevărată prințesă, la primul banchet de stat organizat de Regele Charles. Ce semnificație au bijuteriile purtate

.

Kate Middleton a arătat că este o adevărată prințesă, marți seară, la primul banchet de stat organizat de Regele Charles la Palatul Buckingham. Soția Prințului William a purtat o rochie albă, la care a accesorizat bijuterii cu semnificație specială.

Kate Middleton, noua Prințesă de Wales, a participat pe 22 noiembrie la primul eveniment important organizat de Regele Charles al III-lea, în cinstea Președintelui Africii de Sud, Cyril Ramaphosa.

Kate Middleton, strălucitoare într-o rochie albă, la primul banchet organizat de Regele Charles

Prințesa de Wales a arătat superb într-o rochie albă, pe care a accesorizat-o cu Tiara Lover’s Knot, una din preferatele Prințesei Diana, când Familia Regală a întâmpinat delegația africană.

Potrivit Mirror.co.uk, tiara purtată de Kate a fost creată în anul 1914 și i-a fost dăruită Dianei de către Regina Elisabeta a II-a , drept cadou de nuntă, în 1981. Rochia lungă purtată de Kate Middleton și semnată Jenny Packham a avut detalii strălucitoare pe umeri.

Ce semnifică bijuteriile purtate de Prințesa de Wales

În piept, Kate Middleton a ales să poarte o broșă galbenă, pe care era atașată o imagine cu regina Elisabeta a II-a, aceasta fiind un tribut adus regretatei suverane, care s-a stins din viață în luna septembrie, la vârsta de 96 de ani.

De asemenea, Prințesa de Wales a purtat o pereche de cercei cu diamante și perle. Și aceștia făceau parte din bijuteriile favorite ale mamei lui William.

Pentru eveniment, Kate a ales o poșetă mică, albă, și o pereche de pantofi argintii, strălucitori.

Kate Middleton a fost însoțită la banchet de soțul ei, Prințul William. Prințul de Wales a purtat un costum negru și o cămașă albă, alături de un papion tot alb.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice?

Prințesa de Wales, diferită de ceilalți membri ai Familiei Regale britanice

Kate Middleton nu s-a făcut remarcată doar prin ținutele sale superbe, ci și prin comportamentul ei, diferit de cel al membrilor seniori ai casei regale.

Grant Harrold, fostul majordom al regelui Charles, a făcut câteva dezvăluiri despre soția Prințului William.

„Ceea ce mi-a plăcut a fost că Kate, fiind o iubită, și evident nu o membră a familiei, era, cu mine și ceilalți, angajați foarte politicoasă, prietenoasă și amuzantă și făcea glume”, a povestit fostul majordom citat de Mirror.

Deși formează un cuplu de mulți ani, sunt căsătoriți și au trei copii, Prințul și Prințesa de Wales nu își exprimă sentimentele în public. Potrivit unui expert regal, se pare că devină este protocolul regal.

Vezi în Galeria FOTO rochia albă cu care Kate Middleton a furat toate privirile.

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton