4 tendințe inspirate de moda străzii

.

Când îți pui la punct garderoba de toamnă, nu trebuie să te inspiri doar de pe catwalk. Moda străzii este la fel de importantă și merită toată atenția ta. Vezi 4 tendințe pe care le-au adoptat fashionistele în această toamnă.
Costumele devin tot mai populare, iar fashionistele au început să le poarte în orice moment al zilei. Evită, însă, modelele foarte prețioase pentru zi și alege-le pe cele în culori aprinse sau cu imprimeuri.
4 tendințe inspirate de moda străzii

Salopeta

Salopetele de blugi au revenit în forță în această vară și par să nu se demodeze prea curând. Le porți purta cu pulovere pe dedesubt, în locul clasicului tricou. În zilele foarte răcoroase, completează-ți ținuta cu o jachetă sau un trench.
4 tendințe inspirate de moda străzii

Cizmele peste genunchi

Cizmele peste genunchi fac ravagii printre fashioniste, care le poartă cu orice, de la pantaloni lungi, la pantaloni scurți sau fuste. Cizmele cu toc mic sau chiar deloc sunt cele mai potrivite pentru zi, dar poți alege și modele cu tocuri, câtă vreme nu sunt prea mulate și nu îți dau un aer vulgar.
4 tendințe inspirate de moda străzii

Hainele gri

Culoarea gri a devenit, în acest sezon, noul negru. Fashionistele poartă gri din cap până în picioare sau își compun ținuta din diferite nuanțe de gri. Cheia este să combini materiale și imprimeuri diferite, altfel vei fi o apariție ușor plictisitoare.
4 tendințe inspirate de moda străzii

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton