Cristiano Ronaldo, despre ziua în care le-a spus copiilor săi că fratele lor a murit: „Probabil, cel mai greu moment din viața mea”

.

Cristiano Ronaldo a vorbit despre durerea pierderii unui copil și despre momentele dificile prin care el și familia sa au trecut atunci când unul dintre gemenii lui au murit la naștere.

Fotbalistul, în vârstă de 37 de ani, a povestit într-un interviu acordat lui Piers Morgan despre momentul când le-a spus copiilor săi că fratele lor, Angel, a murit.

Cristiano Ronaldo, despre pierderea unuia dintre gemenii săi: „A mers în Rai”

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au împreună o fetiță în vârstă de 5 ani, Alana Martina. De asemenea, el mai are trei copii: pe Cristiano Jr de 12 ani și gemenii Eva și Mateo de 5 ani.

În urmă cu șase luni, el și iubita sa au devenit din noou părinții unei fetițe, Bella Esmeralda. Aceasta ar fi trebuit să aibă și un frate geamăn, Angel, care a murit însă la naștere.

„Gio a ajuns acasă, iar copiii au început să întrebe unde este celălalt bebeluș, unde este celălalt bebeluș?”, spune Ronaldo în interviu, potrivit People.

„Copiii au început să spună: ‘Mamă, unde este celălalt bebeluș?’ „, a continuat fotbalistul.

Cristiano Ronaldo, despre ziua în care le-a spus copiilor săi că fratele lor a murit: „Probabil, cel mai greu moment din viața mea”
Cristiano Ronaldo cu familia sa

După o săptămână, cei doi au decis că este timpul să le spună adevărul copiilor și să le zică că fratele lor mai mic a decedat.

„Am zis să fim sinceri cu copiii, să le spunem că Angel, acesta este numele lui, a mers în Rai”, a explicat Cristiano Ronaldo.

Sportivul a precizat că Angel este amintit în fiecare zi în casa lor.

„Niciodată nu mi s-a întâmplat să fiu și trist și fericit în același timp”

Totodată, Ronaldo a explicat că această perioadă a fost foarte grea pentru el și familia sa.

„Probabil, cel mai greu moment din viața mea de la moartea tatălui meu. Este greu. Am avut parte de momente dificile deoarece nu înțelegem de ce ni s-a întâmplat asta nouă”, a mai spus fotbalistul.

„Niciodată nu mi s-a întâmplat să fiu și trist și fericit în aelași moment”, a precizat Cristiano Ronaldo făcând referire la nașterea fiicei sale și la moartea băiatului lui.

Pe data de 18 aprilie, cuplul a anunțat că unul dintre gemenii lor a murit.

„Cu mare tristețe vă anunțăm că băiatul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o pot simși părinții. Doar nașterea fetiței noastre ne mai dă puterea de a trăi acest moment cu speranță și fericire”, au spus Georgina Rodriguez și Ronaldo pe Instagram.

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton