Cum să fii gata în timp record și să arăți perfect

.

Dacă ești genul de persoană care întârzie de fiecare data la serviciu sau la întâlniri, trebuie să iei măsuri. Îți dăm câteva sfaturi care te vor ajuta să te organizezi și să ajungi la timp.
Când știi că ai o întâlnire sau că trebuie să te trezești dimineață, pregătește-ți hainele din timp. Dacă uiți să faci asta, ia o pereche de blugi și o cămașă neagră din dulap și ai o ținută de zi perfecta.

Investește în pălării

Părul îți poate da cele mai mari bătăi de cap, așa că investește în câteva pălării în culori neutre, pe care să le poți purta în situații de criză. Când nu îți place nicio coafură, o pălărie te va salva și va da ținutei tale un aspect chic.

Pune-ți cosmeticele într-un singur loc

Dimineața s-ar putea să nu te orientezi foarte bine, așa că lasă-ți cremele și cosmeticele într-un singur loc. Dacă nu ai timp de fardat, asigură-te că ai la îndemână un săculeț în care să poți lua cu tine un ruj, un rimel și un blush. Poți să te machiezi și în drum spre destinație.

Fii practică

Dacă știi că vei sta toată ziua în spatele unui birou, nu îți pierde timpul alegând pantofii pe care ai să îi porți, oricum nu îi va vedea nimeni. Dacă mergi în aer liber, nimeni nu se va uita la ce porți, pentru că nu vor vedea decât jacheta. Gândește-te la aceste lucruri, înainte să începi să te pregătești, și vei fi mult mai organizată.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton