Care este cel mai mare regret al cântăreței Dida Drăgan: „Dumnezeu nu m-a lăsat”

.

Dida Drăgan (76 ani) este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Are în spate o carieră fulminantă, dar și câteva regrete.

Didina Alexandra Drăgan, pe numele său complet, a fost supranumită „vocea de flacără” a muzicii românești și a câștigat de-a lungul timpului 22 de medalii de aur la concursurile europene și mondiale de compoziție și interpretare.

Deși este îndrăgită de întreaga țară, Dida Drăgan a decis în urmă cu mai mulți ani să se mute în Elveția, alături de sora ei.

Care sunt regretele cântăreței Dida Drăgan

Într-un interviu acordat Click, cântăreața a mărturisit că are câteva regrete, însă niciodată nu îi va părea rău că a părăsit România.

„Da, am regrete în viață! Cel mai mare regret este am fost încuiată la sertar. Am fost un artist tare cuminte. Mie nu îmi place să bat toba în public. Îmi place liniștea! Sunt o femeie foarte cuminte. Nu mă duc la baruri sau la nu știu ce petreceri! Nu am timp de așa ceva. Nici nu îmi doresc să fiu altfel pentru că nu îmi permite programul!”, a afirmat Dida Drăgan.

Aceasta s-a retras din viață publică, însă își continuă cariera muzicală. Astfel, Dida Drăgan urmează să lanseze o piesă nouă.

„Acum mă pregătesc să înregistrez o piesă nouă. Melodia se numește . Nu este dedicat unei persoane aparte, o dedic tuturor românilor. Sunt o persoană foarte strictă în tot ceea ce fac: versurile, piesele…totul trebuie să iasă perfect. Acum sunt în România, dar o să plec peste câteva zile în Elveția și după iar mă întorc aici. Nu o să stau mult acolo. Eu nu am cum să nu vin aici, aici este casa mea. Dacă te gândești la câte premii am luat în viața asta, în urma efortului pe care l-am depus… Aici este casa mea! Eu nu am plecat niciodată din România și nici nu voi face asta.”, a declarat Dida Drăgan pentru sursa citată.

„Am vrut să îmi iau viața”

Dida Drăgan a avut mai multe probleme de sănătate. Timp de 13 ani s-ar fi luptat cu cancerul și s-a confruntat și cu depresia. Iar aceste probleme au dus-o, de mai multe ori, pe marginea prăpastiei.

„Am avut nenumărate depresii, dar sunt o mare credincioasă. Dumnezeu nu m-a lăsat! Niciodată nu mi-a fost ușor. Trebuie să recunosc, am vrut să-mi iau viața de mai multe ori. Unul dintre momente a fost atunci când m-au acuzat pentru ce nu am făcut. Am fost acuzată de misticism, când am luat premiu cu piesa «Reaprindeți candela». Mergeam la biserică, e adevărat”, spunea artista.

Deși este una dintre cele mai mari cântărețe din România, Dida Drăgan nu se consideră o vedetă, ci doar „o artistă”.

„Sunt o persoană care a muncit tot timpul pentru visul său, pentru profesia sa, dar și pentru publicul ei pentru ca totul să iasă bine”, a subliniat ea.

Vezi în galeria FOTO imagini de colecție cu Dida Drăgan

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton