Ce blugi să cumperi dacă ești plinuță

.

Blugii se regăsesc în garderoba oricărei femei, indiferent dacă este o fashionistă ori nu îi pasă de tendințe. Nu este ușor, însă, să îți găsești un model care să se potrivească siluetei tale, mai ales dacă ești plinuță. Îți dăm noi câteva sfaturi care te vor ajuta să găsești perechea potrivită de blugi.
Dacă te-ai hotărât să îți cumperi blugi, ține cont că nuanțele închise sunt cele mai potrivite pentru tine. Nu numai că îți subțiază silueta, dar jeanșii închiși pot fi purtai atât ziua, cât și noaptea.
Evită modelele largi sau care nu ți se potrivesc foarte bine, pentru că vor da impresia că ai câteva kilograme în plus. La fel de inestetice vor fi și jeanșii foarte mulați, pentru că vor scoate în evidență orice imperfecțiune.
Cea mai bună opțiune pentru tine sunt blugii dintr-un material elastic. Sunt mai confortabili și îți conturează frumos corpul.
Caută modele evazate, pentru că îți vor alungi silueta și te vor face să pari mai slabă. Poartă blugii evazați cu tocuri și ai grijă să nu lași să se vadă mult din pantofi.
Dacă vrei să îți ascunzi burta, stai departe de blugii cu talie joasă și alege modele cu talie medie și înaltă. În cazul în care ești nemulțumită de posterior, alege blugi cu buzunare foarte mari și evită modelele care au detalii care ar putea atrage atenția spre acea zonă.
Vezi în galeria foto ce modele găsești în magazine.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton