Cum să te îmbraci ca să pară că ai un corp perfect

.

O dietă sănătoasă și exercițiile fizice te ajută să ai un corp perfect, dar nu mereu ai dispoziția necesară pentru ele. Dacă iar ai uitat să treci pe la sală, îți spunem noi câteva metode care te vor ajuta să lași impresia unei siluete de vis.
Poartă lenjerie modelatoare! Corpul tău va părea mai ferm și mai slab, dacă vei purta așa ceva. Dacă vrei să pari sexy, alege lenjerie fără cusături, care nu se vede prin haine.

Cumpără-ți un sutien nou

Specialiștii spun că peste 80% dintre femei își cumpără sutiene în mărime nepotrivită. Mergi la un magazin de lenjerie intimă și află ce sutien ți se potrivește ori învață să îți iei măsurile corect acasă.

Mergi la croitor

Sunt puține haine care ți se potrivesc perfect în momentul în care le cumperi. Când porți mărimea nepotrivită, riști să îți scoți în evidență defectele. Mergi la croitor și modifică-ți hainele și vei vedea cum aspectul siluetei tale se va schimba considerabil.

Fii sexy în fotografii

Dacă vrei să arăți bine în poze, va trebui să îți folosești limba. Atinge cerul gurii, în momentul în care zâmbești, și nu vei apărea cu bărbie dublă în fotografie.

Dormi într-o cameră rece

Dacă vrei să arăți perfect în hainele tale, dormi într-o cameră rece. Un dormitor slab încălzit te ajută să crești procentul de grăsime maro – un tip de grăsime care se comportă ca mușchii, așutându-te să arzi grăsimea nesănătoasă, potrivit unui studiu efectuat de Institutul Național de Sănătate.

Alege pantofi cât mai decupați

Pantofii cu toc decupațo îți alungesc și subțiază picioarele, atunci când porți fuste, rochii, pantaloni scurți sau pantaloni până la gleznă. Efectul va fi mult mai eficient, dacă vei alege pantofi într-o culoare apropiată de cea a pielii tale.

Poartă blugi cu talie înaltă și închiși la culoare

Blugii închiși la culoare, cu talie înaltă și până la gleznă dau impresia că ai picioare lungi. Poartă-i cu o cămașă bgată în pantaloni sau cu un crop-top, pentru a evidenția talia înaltă.
 
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton