10 trucuri de stil pe care orice femeie trebuie să le știe

.

Când vine vorba de modă și stil, niciodată nu știi destul. Am adunat pentru tine cele mai importante trucuri pe care orice femeie ar trebui să le știe.
1. Dacă porți pantofi din material textil, freacă-i cu ceară de albine, apoi usucă-i cu uscătorul de păr, înainte să ieși cu ei cu ploaie. Așa vor fi impermeabili.
2. Calcă-ți cămașa pe dos, pentru a întinde bine cutele de pe partea cu nasturi. Pentru a-ți călca gulerul, poți folosi placa de păr.
3. Freacă petele de deodorant de pe haine cu o bucată de blug. Vei vedea cum vor dispărea imediat.
4. Fă-ți ordine în garderobă cu ajutorul unui truc simplu. Pune-ți toate umerașele într-o singură direcție, iar pe măsură ce porți din ele, pune-le pe umeraș în direcția opusă. La finalul sezonului, renunță la cele pe care nu le-ai purtat deloc și au rămas în aceeași direcție.
5. Ai cumpărat haine vintage? Scapă de miros, cu ajutorul unei soluții obținută dintr-o parte vodkă și o parte apă. Pulverizeaz-o pe haine și vor cpăta un miros proaspăt.
6. Puloverele cu decolteu în V îți vor face partea superioară a corpului să pară mai mare.
7. Nu purta niciodată genți contrafăcute, pentru că pot fi deoseibte cu ușurință de cele autentice. Nu același lucru se întâmplă, însă, cu diamantele. Doar un expert va putea spune care sunt pietre prețioase și care nu.
8. Pulverizează fixativ pe ciorapi, pentru a preveni ruperea lor.
9. Dacă vrei să testezi perlele, freacă-le ușor de dinți. Cele false vor fi netede, în timp ce perlele naturale se simt ușor nisipoase.
10. Ai fost invitată la o nuntă sau un eveniment pretențios în timpul iernii? Cu o vestă din blană artificială, prinsă în talie cu o curea delicată, și o fustă lungă nu veo da greș niciodată.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton