Gwen Stefani, despre povestea de dragoste cu Blake Shelton: „Dumnezeu ne-a adus împreună”

.

Gwen Stefani a vorbit deschis despre povestea de dragoste dintre ea și soțul ei, Blake Shelton, pe care l-a cunoscut într-un moment dificil al vieții ei.

Invitată în emisiunea Drew Barrymore Show, artista în vârstă de 53 de ani a povestit că l-a întâlnit pe Shelton (46 ani) într-un moment dificil. Aceasta tocmai divorțase de Gavin Rossdale.

„Dumnezeu ne-a adus împreună. A fost una dintre situațiile pe care nu le-am prevăzut”, a afirmat Gewn Stefani, care urmează să sărbătorească doi ani de căsnicie cu Shelton.

„Mă gândeam: mă voi trezit în fiecare zi, voi bea cafeaua, voi avea grijă de copii și voi merge din nou în pat. De parcă nu aveam să mai sărut pe nimeni niciodată”, a mărturisit cântăreața, citată de People.

„Credeam că viața mea s-a terminat și apărut Blake Shelton care a spus: „Bună, sunt Blake Shelton””, a mai spus ea.

Gwen Stefani, despre relația cu Blake Shelton

Gwen Stefani l-a descris pe soțul ei ca fiind cel mai bun prieten.

„Să găsești cel mai bun prieten, pe cineva care se află pe aceeași undă ca tine atunci când vine vorba de felul în care privești viața, acesta este visul”, a subliniat artista.

„Gândim la fel și totuși suntem atât de diferiți. De exemplu, el se uită la fotbal, iar eu mă machiez. Suntem atât de diferiți și suntem la fel pe atât de multe planuri”, a continuat ea.

La prima lor aniversare, Gwen Stefani a postat pe rețelele de socializare un clip ce cuprindea câteva momente de la nunta lor. În imagini, Shelton îi ridică voalul artistei, se sărută și dansează.

„Un an împreună, urmează tot restul vieții”, a scris cântăreața în mesajul care însoțea clipul.

Blake Shelton a comentat la postare: „Te iubesc! Mulțumesc că ai spus DA”.

De asemenea, și artistul a celebrat prima lor aniversare prin postarea unei fotografii de la ceremonie, scriind: „Aniversare fericită femeii care îmi face lumea să se învârstă. Gwen Stefani, datorită ție, acest an a fost cel mai bnun an al vieții mele. Te iubesc. Mulțumesc că ai spus da”.

Artista nu a putut rămâne indiferentă și a răspuns la râmndul ei: „Bărbatul visurilor mele – mulțumesc, Doamne!”.

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au cunoscut în anul 2014, pe platourile de filmare ale emisiunii „The Voice”. După divorțul de Gavin, în 2015, cei doi au început să iasă împreună.

Cântăreața are trei copii cu fostul ei soț: Kingston (16 ani), Zuma Nesta Rock (14 ani) și Apollo Bowie Flynn (8 ani).

De asemenea, Shelton a divorțat în aceeași perioadă ca artista.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Gwen Stefani și Blake Shelton.

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton