Cum să porți roșu sangria în această toamnă

.

Roșu sangria se numără printre culorile toamnei 2014, desemnate de Institutul Pantone. Află cum să o porți și vezi ce piese vestimentare în această nuanță găsești în magazine.
Roșu sangria este o nuanță care se potrivește oricui, indiferent de culoarea pielii sau a părului, așa că nu ezita să o introduci în garderoba de toamnă. Poți să o porți din cap până în picioare ori doar să alegi accesorii în această culoare.
Roșu sangria poate fi purtată atât cu nuanțe neutre, cât și cu albastru, argintiu, roșu intens, galben, muștar, violet sau cognac.
Roșu sangri este o nuanță destul de puternică, pentru a ieși în evidență în accesorii, dar nu atât de intensă încât să fie culoarea predominantă a ținutei tale. Cele mai tari combinații le vei face cu negru și auriu, dar te poți juca cum vrei cu această nuanță.

Moduri în care poți purta roșu sangria

Pentru ținutele casual, combină un pulover sangria cu o pereche de jeanși skinny, în nuanțe de albastru închis. Pentru birou, înlocuiește puloverul cu o cămașă, iar blugii, cu o pereche de pantaloni negri sau cu o fustă conică.
Dacă te-ai săturat de blugii clasici, încearcă o pereche de pantaloni de denim roșu sangria. Se potrivesc oricărei siluete și vor da o notă sofisticată ținutei tale. Cel mai bine merg cu pantofi sau botine negre.
Vezi în galeria foto ce haine în culoarea roșu sangria găsești în magazine.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton