4 tendințe de toamnă pe care să le eviți

.

Există câteva tendințe de toamnă care chiar merită urmate, precum cizmele peste genunchi, botinele Chelsea sau poncho-urile. Altele, însă, ar trebui evitate, pentru că nu dau deloc dovadă de bun gust.
În ultima vreme, devine tot mai populară combinația de fustă purtată peste pantaloni. Atât fustele, cât și pantalonii sunt piese vestimentare foarte populare și versatile, dar de ce să le porți împreună? În plus, dacă nu ai o siluetă perfectă, chiar vrei să adaugi volum în zona șoldurilor? Poartă, mai bine, fusta cu o pereche de ciorapi foarte groși și nu vei simți frigul.

Fustele și rochiile inspirate din anii 60

Dacă nu ai o siluetă de fotomodel, nu ai de ce să urmezi acest trend. Deși rochiile și fustele inspirate din anii 60 sunt foarte drăguțe, sunt foarte scurte și lași la vedere foarte multă piele. Chiar și cu o pereche de ciorapi vor arăta ciudat.

Hainele din blană artificială

Pur și simplu nu. Sunt voluminoase și te vor face să arăți cu câteva kilograme mai plinuță.

Puloverele scurte

Câtă vreme le porți peste o cămașă, puloverele scurte sunt chiar drăguțe. Nu le purta, însă, singure, pentru că vor arăta caraghios. De ce mai porți pulover, dacă este destul de cald încât să expui piele.
 
 
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton