Procesul de divorț al Anamariei Prodan s-a amânat. Laurențiu Reghecampf nu s-a prezentat la tribunal

.

Procesul de divorț al impresarei Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a amânat pentru luna noiembrie, după ce antrenorul nu s-a prezentat la tribunal.

Pe data de 24 octombrie, cei doi aveau înfățișare la Judecătoria Buftea. Deși amândoi au declarat că își doresc să divorțeze, ei nu reușesc să se prezinte în același timp la tribunal.

Dacă data trecută Anamaria Prodan a fost cea care a lipsit din sala de judecată, acum mare absent a fost Reghecampf, care se află în prezent în Azerbaijan, unde antrenează echipa Neftchi Baku.

„Am fost acolo. Nu s-a întâmplat nimic, s-a amânat pentru luna noiembrie”, a declarat Prodan pentru Click.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, ordine de restricție

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au cerut ordin de restricție unul împotriva celuilalt. După ce a analizat cererile lor, judecătoria Buftea a dat sentița în favoarea fiecăruia.

După ce ultima lor întâlnire s-a lăsat cu ochi vineți și mâini imobilizate, cei doi foști soți au cerut câte un ordin de restricție.

Judecătoria Buftea a decis ca Anamaria Prodan să stea la cel mult 200 metri distanță de Reghecampf timp de două luni. Mai mult, aceasta nu are voie să îl contacteze nici telefonic.

La rândul lui, Reghecampf nu are voie timp de patru luni să se apropie de fosta soție, la mai puțin de 200 metri.

Cei doi s-au luat la bătaie, în urmă cu ceva timp, în fața vilei pe care impresara o deține în Buftea. În urma altercației, Anamaria Prodan a ajuns la spital. Aceasta ar fi simțit dureri mari în tot corpul, după ce fostul ei soț a lovit-o.

„S-a prezentat în această dimineață la camera de gardă, însă nu a rămas internată. Nu am acordul doamnei Prodan pentru a oferi mai multe detalii”, afirma atunci purtătorul de cuvânt al spitalului Floreasca.

Prodan și Reghecampf, scandal în Buftea

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au iscat un scandal în luna septembrie și chiar au ajuns la poliție.

În imaginile care au circulat pe internet se poate vedea cum antrenorul o lovește pe fosta sa soție cu pumnii, iar aceasta cade la pământ. Apoi, Anamaria Prodan l-a lovit pe Reghecampf cu pumnul în față și l-a mușcat.

Îmn urma acestui incident, cei doi soți spuneau că își doresc foarte tare să divorțeze.

„Vreau să scap, atât! Vreau să divorțez, să nu mai aud! Să se termine circul ăsta! L-am rugat cu cerul și cu pământul! M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru, pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră. Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să divorțăm, că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ!”, spunea atunci impresara.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton