Cum a reacționat prințul Harry la moartea reginei. Meghan Markle face dezvăluiri

.

Meghan markle a povestit cum a reacționat Prințul Harry la aflarea veștii că regina Elisabeta a II-a a decedat. De asemenea, ea vorbit despre legătura pe care ea a avut-o cu fostul suveran britanic.

În cadrul unui interviu emoționant, ducesa de Sussex a vorbit deschis despre pierderea pe care a suferit-o poporul britanic.

Meghan a declarat pentru Variety că se simte norocoasă că a avut ocazia să petreacă timp cu Regina Elisabeta.

Cum a reacționat prințul Harry la moartea reginei. Meghan Markle face dezvăluiri

Aceasta a precizat că Harry a avut o altfel de perspectivă, spunând: „Au fost vremuri complicate, dar soțul meu, mereu un optimist, a spus: „Acum s-a reunit cu soțul ei””.

„Sunt extrem de recunoscătoare că am putut să petrec timp cu ea și să o cunosc. A fost o adevărată sursă de dragoste și sprijin. Sunt recunoscătoare că am putut să fiu alături de soțul meu să îl susțin, în special în acea perioadă”, a afirmat Meghan Markle.

„Ceea ce este cu adevărat frumos este moștenirea pe care bunica lui a lăsat-o pe atât de multe fronturi. Cu siguranță, în termeni de conducere feminină, este cel mai bun exemplu”, a subliniat Markle.

Ducesa a povestit că atunci când regina a decedat, s-a gândit în primul rând la primul angajament oficial pe care l-au avut împreună și „cât de special s-a simțit”.

„Mă simt norocoasă. Și continuu să fiu mândră că am avut o legătură călduroasă cu conducătoarea familiei”, a explicat soția Prințului Harry.

Cum a reacționat prințul Harry la moartea reginei. Meghan Markle face dezvăluiri

Meghan Markle, despre ceea ce își dorește de la viață

În cadrul aceluiaș interviu, a dezvăluit că întotdeauna și-a dorit să fie fericită.

„Bucurie. Asta este. Este tot ceea ce ne putem dori pentru noi, prietenii noștri, copiii noștri, cei din jurul nostru – să se simtă bine. Și ne simțim bucuroși”, a afirmat Meghan Markle.

Aceasta a fost întrebată dacă se gândește să revină la actorie.

„Nu, am terminat. Bănuiesc că niciodată nu trebuie să spui niciodată, dar intenția mea este să nu revin (n.r. în actorie)”, a răspuns ducesa.

Dar, întrebată ce ar spune dacă Archie (3 ani) sau Lilibet (1 an) i-ar spune într-o zi că își doresc o carieră în industria de divertisment, ea a zis că ar răspunde: „Grozav!”

Cum a reacționat prințul Harry la moartea reginei. Meghan Markle face dezvăluiri

„Când devi părinte, îți dorești cu sinceritate ca copiii tăi să găsească lucrurile  care să le aducă bucurie. Sunt copiii noștri și ei sunt parte dintr-o moștenire și o tradiție și o familie care va avea alte așteptări. Dar vreau ca ei să fie capabili să își urmeze propria cale. Dacă este industria de divertisment, grozav. Și de asemenea, mult noroc”, a precizat Meghan Markle.

De curând, Markle a făcut câteva dezvăluiri despre vremea când lucra ca asistentă de televiziune. În ultimul episod al podcastului ei, Markle a stat de vorbă cu Paris Hilton. Cele două au vorbit despre etichetări cu care s-au confruntat, precum „femeie de moravuri ușoare” și „blondă proastă”.

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton