Claudia Pătrășcanu, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi renunțat la o parte din procesul de divorț

.

Claudia Pătrășcanu a făcut primele declarații, după ce pe Portalul Instanței de Judecată ar fi apărut o informație conform căreia artista ar fi renunțat la o parte din cerințele aflate în dosarul procesului de divorț de Gabi Bădălău.

Claudia și Gabi urmează să se întâlnească joi, 20 octombrie, în fața judecătorilor în procesul de divorț, care durează de mai bine de trei ani.

Claudia Pătrășcanu a spus că a ajuns la instanță pentru că avea de gând să plece cu băieții ei și ai lui Gabi Bădălău în vacanță, în Franța, dar afaceristul nu i-a dat procură pentru a putea face acest lucru.

Claudia Pătrășcanu, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi renunțat la o parte din procesul de divorț

Am vrut o procură de plecare în străinătate cu cei mici. Eu i-am cerut o procură, el nu a vrut să-mi dea procura, am făcut un apel către instanță, instanța mi-a dat termenul pe data de 18, adică ieri. Ieri, în ultima zi, el mi-a trimis procura, deși era dată prea târziu, mi s-a părut bătaie de joc – a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Spynews.

Artista se află în izolare în perioada aceasta, având COVID-19, și nu s-a putut prezenta la judecătorie pe 18 octombrie, așa că a făcut o cerere de renunțare la proces, cu atât mai mult cu cât nu ar fi avut cum să plece în Franța din cauza bolii.

Eu nu am putut să mă prezint la termen că am făcut COVID, nu am putut să mă prezint, acum sunt spre vindecare, am fost de joia trecută infectată. Nu am avut cum să mă prezint la termen, a trebuit să fac o cerere de refuzare, nici nu am putut să mai plec măcar. Nu are legătură cu procesul, cu divorțul. Joi avem termen la divorț

Așa numesc ei, termen de judecată. Mi-au dat termen 30 de zile să mă reîntorc, așa se face, se trimite o cerere, am trimis analizele, am trimis tot. Acesta a fost motivul pentru care n-am putut să mă prezint. Nu are legătură cu procesul! – a mai spus artista pentru sursa menționată mai sus.

Claudia a fost și ea acuzată de Bădălău, în urmă cu câteva săptămâni, că nu îi permite acestuia să plece cu copiii în vacanță.

Claudia Pătrășcanu, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi renunțat la o parte din procesul de divorț

Ultimele două săptămâni din august e vacanță mea cu băieții. Cum a început teroarea personajului Claudia scandal? Inițial nu a vrut să-mi dea băieții pentru a-mi petrece cu ei această vacanță… După ce am avut ceva de tras la Poliție și la Protecția Copilului, am reușit să iau băieții acasă pentru a ne petrece timpul împreună.

Nu a vrut să-mi dea procură notarială pentru a pleca în vacanță cu copiii în Turcia. După ce am făcut demersuri pentru ordonanța președințială care suplinește procura și am câștigat acest drept, a făcut cerere de anulare a ordonanței. I s-a respins cererea de anulare, dar a făcut apel. A înștiințat Poliția de Frontieră pentru a lua măsuri să nu părăsesc țara cu băieții. Cu toate că am hotărâre judecătorească executorie în care se specifică dreptul de a părăsi țara… ea tot a încercat să strice vacanța copiilor – a transmis Gabi Bădălău pe Instagram.

Citeşte şi: Solistul trupei Carla’s Dreams, fără machiaj pe jumătate din față în cel mai recent videoclip. Cum arată artistul

Citeşte și: EXCLUSIV. Actrița Crina Semciuc: Încerc să înțeleg și să apăr „viața” pe care o am de jucat

Citeşte şi: Mircea Badea, reacție neașteptată după ce Delia Matache a spus că nu își dorește un copil

Citeşte şi: Ce părere are Iulia Albu despre noua iubită a fostului soț, Mihai Albu. Reacția ei a venit după ce designerul și-a prezentat partenera în spațiul online

De când au decis să divorțeze, între Claudia și Gabi este un conflict fără încetare legat de creșterea celor doi băieți, Gabriel și Nicholas. Cântăreața spunea, în mediul online, că afaceristul încearcă să întoarcă băieții împotriva propriei mame.

Așa cum, acum 3 ani, am făcut un anunț de disperare pentru că nu mai puteam și doar cei care trec prin asta pot înțelege, astăzi pot spune că renunț la a mai avea orice legătură cu omul care a ajuns să le spună copiilor noștri că: ‚Tati v-a ținut în burtă’; ‚Tati v-a dat să mâncați la sân până nu mai puteam de durere și îmi curgea sânge’; ‚Tati s-a chinuit cu voi când îmi dădeați picioare în burtă’; ‚Tati v-a dat NAȘTERE!’. ‚Mama voastră trebuie să stea la Cer, nu aici pe Pământ. Mama voastră nu are un iubit pentru că este urâtă!’ Închid ochii și spun doar: ‚Domnul să-l ierte!’.

Niciodată nu mi-am ținut copiii departe de tatăl lor și nici nu o s-o fac. Ba chiar vreau să vadă singuri realitatea…. Mereu s-a urmărit denigrarea și distrugerea mea emoțională. Pentru fel de fel de motive. Asta pentru a întoarce copiii împotriva mea.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton