Cum să faci detox de garderobă

.

Dacă vrei să începi noul sezon cu un plus de energie, află cum să-ţi faci un detox de garderobă la Seminarul de Fashion de la Sun Plaza.
Nu trebuie să-ţi fie frică să renunţi la obiectele vestimentare pe care nu le mai porţi, dar pe care le păstrezi din nostalgie. Înscrie-te acum, gratuit, la seminar şi află de la echipa Strike a Pose, Mădălina Drăgoi şi Ailin Ibraim, cum să aduci un suflu nou garderobei tale, urmând bineînţeles tendinţele sezonului toamnă – iarnă 2015. Seminarul are loc sâmbătă, 4 octombrie 2014, de la ora 17:00, la etajul 1, în zona restaurantelor din centrul comercial aflat în sudul Bucureştiului.

Mădălina şi Ailin îţi vor explica de implică detox-ul de garderobă şi cât de des e indicat să-l faci. Vei primi sfaturi practice legate de piesele ce trebuie păstrate, dar şi despre cele pe care le poţi dărui. Mai mult, vei învăţa cum să faci shopping inteligent, dar şi cum să te îmbraci în funcţie de siluetă. Sub îndrumarea fetelor de la Strike a Pose vei avea ocazia să recreezi ţinute în acord cu tendinţele noului sezon, iar la final, cele două consultate de modă îţi vor răspunde tuturor întrebărilor legate de fashion.

Participarea la seminar este gratuită, dar locurile sunt limitate. Înscrie-te acum prin aplicaţia de pe pagina de Facebook Sun Plaza, chiar aici.

Cum moda şi frumuseţea sunt inseparabile, pe 18 octombrie 2014, tot la Sun Plaza, te aşteaptă un Seminar de Beauty susţinut de Dana Sota, una din cele mai apreciate consultante din domeniu. Nu rata ocazia de a afla secretele unei experte în beauty, care te va învăţa paşii obligatorii de îngrijire, cum să alegi produsele potrivite pentru tine, dar şi cum să eviţi greşelile comune în materie de skincare. Înscrierile pentru Seminarul de Beauty se vor deschide în a doua săptămână din octombrie, urmăreşte pagina de Facebook Sun Plaza pentru mai multe detalii.

Fii altfel, reinventează-ţi stilul şi frumuseţea!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton