Cum să porți poncho în această toamnă

.

Toamna este anotimpul potrivit pentru poncho, așa că nu ezita să îl incluzi în garderoba ta. Pentru că știm că nu sunt ușor de purtat, ne-am gândit să îți dăm câteva idei cre să te ajute.
Când porți un poncho, trebuie să ai grijă să păstrezi proporțiile, pentru că este o piesă vestimentară care adaugă volum siluetei tale. Optează pentru o pereche de pantaloni skinny ori o pereche de pantaloni scurți și cizme peste genunchi.
Cum să porți poncho în această toamnă
Designerii recomandă modelele de poncho oversized, așa că trebuie să ții minte întotdeauna să păstrezi echilibrul.
Cum să porți poncho în această toamnă

Alege un imprimeu interesant

Dacă vrei să ieși în evidență, alege un poncho cu un imprimeu interesant. Culorile celorlalte piese vestimentare trebuie, însă, să fie cât mai cuminți, pentru a nu avea o ținută prea încărcată.
Cum să porți poncho în această toamnă

Poartă un poncho cu franjuri

Franjurii se numără printre tendințele acestei toamne, așa că un poncho cu aceste detalii va deveni piesa de rezistență a arderobei tale. Alege culori închise, pentru un look sofisticat.

Apelează la curele

Dacă ai impresia că un poncho te face să arăți cu câteva kilograme mai mare, nu ezita să apelezi la curele. Prinde una în talie și vei vedea cum silueta ta va prinde imediat contur.

Trucuri de care să ții cont când porți un poncho

Nu purta niciodată pantaloni largi, atunci când îmbraci un poncho.
Bluza pe care o porți pe sub poncho trebuie să fie cât mai simplă. O cămașă ori un tricou sunt cele mai bune alegeri. Dacă vrei, totuși, să atragi atenția, alege bluze care au aplicații pe umeri sau pe mâneci și evită-le pe cele cu gulere care sunt vizibile pe sub poncho.
Nu purta poncho-ul cu piese hippie, ci combină-l cu haine în tendințe.
Evită colierele la baza gâtului și alege-le pe cele lungi.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton