Cu ce sacouri să porți blugii în această toamnă

.

Blugii și sacoul sunt piese de bază pentru garderoba de toamnă, mai ales că merg foarte bine împreună. Trebuie, însă, să ții cont de câteva aspecte, atunci când alegi să le combini.
Niciodată nu se va demoda combinația de blugi și sacou, așa că poți compunne zeci de ținute, adăugând genți, curele, eșarfe sau bijuterii.

Ce blugi să alegi

Blugii skinny, cei evazați și boyfriend jeans sunt cele mai potrivite modele pentru sacou. Trebuie să eviți modelele care sunt prea largi în jurul genunchilor sau a coapselor, pentru că riști să arăți banal.
La o ținută formată din blugi și sacou, topul joacă un rol foarte important. Bluzele la baza gâtului sau cele cu decolteu în V sunt cea mai bună alegere, dar la fel de bine merg și cămășile.
Pantofii trebuie aleși în funcție de ocazie, pentru că tenișii se potrivesc la fel de bine ca tocurile acestei ținute. Contează și modelul de blugi pe care îl porți. Dacă alegi boyfriend jeans, vei arăta foarte sexy cu o pereche de stiletto, iar dacă optezi pentru blugi skinny, poți încerca o pereche de pantofi sport.

Cum alegi sacoul potrivit

Este important să alegi un sacou care se potrivește modelului de blugi pe care îl porți. Astfel, dacă vei purta o pereche de jeans cu talie înaltă, pune-i în valoare cu un sacou scurt, dacă ai blugi skinny, cel mai bine îți va sta cu un sacou de inspirație masculină. Trebuie, de asemenea, să ții cont și de siluetă. Femeile cu bust generos ar trebui să aleagă sacouri cu umeri bine evidențiați, iar cele înalte, sacouri ceva mai lungi.
Vezi în galeria foto ce sacouri care merg la blugi găsești în magazine.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton