Tendințe de toamnă pentru femeile grăsuțe

.

Femeile care au câteva kilograme în plus au tendința de a-și neglija garderoba, în speranța că vizitele la sală își vor face efectul și vor ajunge să cumpere mărimea S. Poți fi însă la modă și dacă nu ai siluetă de fotomodel. Îți spunem noi care sunt tendințele acestei toamne pentru femeile grăsuțe.
Rochia roșie este un must-have în această toamnă, așa că nu ezita să o porți. Odată ce o îmbraci, nimeni nu va mai observa kilogramele în plus, pentru că vei fi răvășitoare.
Tendințe de toamnă pentru femeile grăsuțe

Blana artificială

Blana artificială completează lista de must-have-uri ale acestei toamnă. Alege o vestă din acest material, iar dacă ai curaj, poți cumpăra chiar o jachetă din blană artificială. Ține minte că roz prăfuit este nuanța recomandată de designeri pentru această piesă vestimentară, dar poți opta și pentru alte culori deschise.
Tendințe de toamnă pentru femeile grăsuțe

Imprimeurile rustice

Designerii recomandă, pentru această toamnă, imprimeuri de inspirație rustică. Poartă-le pe jachetă, cardigans sau pulovere. Nu îți vor ține doar cald, ci te vor face să arăți și foarte chic. Ai grijă, însă, să optezi pentru pantaloni sau fuste într-o singură culoare, când te hotărăști să adopți această tendință, pentru că riști, altfel, să pari cu câteva kilograme în plus.
Tendințe de toamnă pentru femeile grăsuțe

Hainele de piele

Pielea este materialul vedetă al acestei toamne și nu trebuie să o ocolești, chiar dacă ai câteva kilograme în plus. Fustele sau jachetele de piele sunt cea mai bună alegere, dacă ai câteva kilograme în plus.
Tendințe de toamnă pentru femeile grăsuțe

Poartă albastru!

Albastru cobalt se numără printre culorile la modă din această toamnă. Poți opta atât pentru haine, cât și pentru accesorii în această nuanță.
 
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton