Ella Maya a împlinit 6 ani. Ce surprize i-a făcut Andreea Bălan fetei cele mari

.

Andreea Bălan și-a sărbătorit fata cea mare, Ella Maya, care a împlinit 6 anișori pe 9 octombrie. Artista a organizat o petrecere fabuloasă pentru mica sărbătorită, iar Ella s-a bucurat de cele mai frumoase surprize.

Andreea și-a transformat locuința într-un tărâm de poveste cu animatori, corturi, căsuțe cu saltele gonflabile, o mulțime de jucării și activități pentru copii, printre care s-a numărat și un atelier de pictură pe față. La petrecere nu au fost invitați doar prietenii Ellei, ci și câteva vedete precum Tavi Clonda și Petrișor Ruge. Tortul uriaș a fost momentul culminant al petrecerii, iar voia bună și distracția au ținut ore în șir.

Ella Maya a împlinit 6 ani. Ce surprize i-a făcut Andreea Bălan fetei cele mari

Arată casa ca după un război. Sunt cea mai fericita când Ella și Clara sunt fericite! Azi, casa s-a transformat într-o reala sărbătoare cu unicorni, ursi, Elsa, Prințese și Prinți Ella a primit exact ce și-a dorit,. Iar noi, cei mari, ne-am simțit ca niște copii și am intrat în lumea minunata a basmelor.

Cei 6 ani au trecut într-o clipă, dar au fost cei mai frumoși ani alături de fetițele mele! –  a scris Andreea pe pagina ei de Instagram în dreptul mai multor fotografii de la petrecere.

Tatăl Ellei, George Burcea, și iubita lui, Viviana Sposub, au organizat și ei o petrecere pentru sărbătorită, cu tematica inspirată din filmul de animație Frozen. La petrecere, Burcea s-a deghizat în personajul Olaf.

O surpriză dulce pentru prințesa mea iubită! 6 ani de Lăptic. Ella Maya, la mulți ani! Te iubesc! Vă iubesc! a scris George Burcea, pe pagina sa de Instagram, în dreptul imaginii cu tortul sărbătoritei.

Citeşte şi: Ioana Popescu, abordată în trecut de Dan Bittman. Ce mesaj a primit „devoratoarea de fotbaliști” de la cântăreț

Citeşte şi: Cum arată soția și copiii lui Cosmin Stan. Jurnalistul are o familie superbă

Citeşte şi: Ionela Prodan a presimțit divorțul dintre fiica ei și Laurențiu Reghecampf. Ce i-a spus impresarei despre antrenor

Citeşte şi: Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Prima declarație a afaceristului

Sunt atât de răgușită de la cât am țipat la petrecere, dar nu regret nimic… M-am simțit din nou copil! Nici nu pot să-mi închipui cât de dificil le este copiilor care au părinții divorțați. De aceea mă bucur enorm când le văd pe cele mici că au parte iubire din toate părțile și mă bucur să le pot fi prietenă.

Am împărtășit cu voi aceste momente pentru că știu că sunt o grămadă de situații de acest gen. Tot ce contează într-un astfel de context este ca cei mici să fie bine pentru a putea crește și pentru a putea deveni mai apoi adulți echilibrați, a transmis, la rândul său, Viviana Sposub.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton