Cum arată acum Mioara Roman. Este de nerecunoscut, din cauza problemelor de sănătate

.

În ultima perioadă, Mioara Roman s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, lucru care ținut-o departe de ochii publicului. Fiica sa, Oana Roman, a postat o imagine cu mama sa, pe Instagram

În imaginea publicată pe internet, se vede că Mioara Roman se simte mult mai bine, deși a avut câteva probleme de sănătate. Aceasta a slăbit, dar se află la un centru de recuperare din Snagov, unde este foarte bine îngrijită.

Despre tratamentele pe care le primește acolo a povestit soția lui Marius Elisei, care are foarte mare grijă de mama ei.

„S-a mai dus o vară. Pentru mine a fost una agitată și cu multe frământări și spaime, n-am avut vacanța pe care mi-am dorit-o pentru că grija pentru mama a fost prioritară. La anul va fi mai bine”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani, s-a confruntat în ultimii ani cu mai multe probleme de sănătate. Mai mult, anul acesta a suferit și o accidentare, în urma căreia a avut o fractură de femur. Acum pare să se simtă mult mai bine și să facă progrese.

„Mama face prograse. Merge mai bine și cel mai important e că are ambiție. Este la recuperare”, a scris Oana Roman într-un story pe Instagram.

Vezi în Galeria FOTO cea mai nouă imagine cu Mioara Roman.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton