De ce nu a purtat Anamaria Prodan haine negre la parastasul mamei sale. Costumul verde neon ales de impresară a atras atenția tuturor

.

Pe 6 octombrie, Anamaria Prodan a organizat un parastas pentru mama ei, regretata cântăreață de muzică populară Ionela Prodan care ar fi împlinit 75 de ani. Impresara s-a asigurat că la evenimentul din Cimitirul Bellu, acolo unde mama ei își duce somnul de veci, va fi mâncare din plin și multă muzică.

Se vor face sarmale, la pirostrii, la fața locului, le vom mai da un clocot acolo, în cimitir. Va fi și mămăligă. Se vor face și mici, la grătar. Se pregătește și ciorbă de fasole cu ciolan. Va fi meniu românesc. Vom face 250 de sarmale, vreo 150-200 de mici și în jur de 80 de porții de ciorbă de fasole, e un ceaun din acela mare. Vor fi, normal, brânză, ceapă și slănină pentru amatorii de asemenea lucruri – a povestit organizatoarea înaintea parastasului, potrivit fanatik.ro.

Citeşte şi: Parastasul Ionelei Prodan. Fiicei Anamariei Prodan i s-a făcut rău

Citeşte şi: Lidia Buble, eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Prima declarație a artistei

Citeşte şi: Vedetele din SUA nu vor să îi aibă vecini pe Prințul Harry și Meghan Markle

Citeşte şi: Lidia Buble, eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Prima declarație a artistei

La cimitir au fost invitate mai multe celebrități pentru a cânta, printre care Elena Merișoreanu și formația Petrilă Pană.

Nu am cuvinte să vă mulțumesc. Îi mulțumesc și Gabrielei, cea care m-a sprijinit din clipa în care am aflat ce boală are mama mea. Vă mulțumesc că nu ați uitat-o și că sunteți alături de ea. Sunt sigură că de acolo de unde este, stă și zâmbește. Mama iubea mâncărurile pe care le-am pregătit. Încerca și ea să le facă, dar nu prea îi ieșeau – a precizat Anamaria Prodan, după eveniment.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a purtat un costum verde neon, marca Versace, la eveniment. Ținuta a costat-o undeva la 3.000 de euro și a fost accesorizată cu bijuterii în valoare de zeci de mii de euro.

De ce nu a purtat Anamaria Prodan haine negre la parastasul mamei sale. Costumul verde neon ales de impresară i-a șocat pe toți

Culoarea costumului a atras atenția tuturor celor prezenți la mormântul Ionelei Prodan, iar toată lumea s-a întrebat de ce nu a ales haine negre, așa cum ar fi fost normal pentru un eveniment funebru.

Anamaria Prodan și-a justificat alegerea vestimentară spunând că mama ei și-a dorit mereu să o vadă bucuroasă și i-ar fi cerut să nu poarte doliu după moartea sa.

Mi-a spus să nu mă îmbrac în negru, după ce nu va mai fi. Și să mă comport ca și cum ea ar continua să fie lângă mine. Gura lumii e slobodă, poate spune ce vrea. Nu mă mai interesează asta de mult, așa cum nici pe mama nu o interesa – a explicat impresara, potrivit playtech.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton