Ce ştie şi ce NU ştie să facă în pat, în funcţie de zodie

.

V-aţi cunoscut, există chimie între voi, dar nu aţi ajuns încă în pat. Oare ce știe și ce nu știe să facă în pat? Nu-i nimic, astrele îţi vin şi de data aceasta în ajutor şi îţi dau o idee despre cât de bun este iubitul tău la pat, în funcţie de zodia sa.

Cât de bun este la pat, în funcție de zodie

Fiecare zodie are propriile caracteristici și trăsături, inclusiv în ceea ce privește intimitatea. Dacă te întrebi ce ştie şi ce NU ştie să facă în pat iubitul tău, în funcţie de zodie, te invităm într-o călătorie printre cele douăsprezece semne astrologice pentru a descoperi secretele și talentele lor ascunse în dormitor.

Berbec

E un tip foarte descurcăreţ în viaţa de zi cu zi, iar această calitate îl face să fie un partener de sex foarte bun. E genul de bărbat care, chiar dacă nu e cel mai romantic din horoscop, ştie ce să facă şi cum să se comporte în pat, pentru ca tu să ajungi pe culmile plăcerii, de fiecare dată. Mai are de lucrat la preludiu… Poate îi explici tu!

Citește și Care este talentul tău secret în pat, în funcţie de zodie

Energic și pasional, Berbecul este un aventurier în pat. Are o abordare directă și spontană, fără să se gândească prea mult la consecințe. În pat, este deschis la noi experiențe și are o dorință puternică de a domina. Cu toate acestea, uneori poate fi prea impulsiv și poate trece cu vederea nevoile partenerului. Trebuie să învețe să fie mai atent și să își controleze impulsurile pentru a oferi și partenerului plăcere.

Taur

E pasional, romantic, incredibil de priceput! Păcat că se împotmoleşte uneori în detalii, iar asta îl sperie şi îl transformă într-un timid. Lasă-l pe el să facă primii paşi de fiecare dată şi lucrurile vor decurge perfect.

Taurul este senzual și pasional, adorând să experimenteze cu toate simțurile în pat. Este un iubitor al confortului și al intimității, oferind tandrețe și siguranță partenerului său. Îi place să exploreze fiecare detaliu al experienței sexuale și să se bucure de plăcerile trupești. Cu toate acestea, din cauza rigurozității lor și a nevoii de stabilitate, Taurii pot fi reluctanți să încerce lucruri noi în pat.

Gemeni

Se dă bărbat fatal, dar în realitate nu-i deloc aşa curajos. Chiar dacă vrea să te seducă şi să-ţi arate cât de priceput e el în pat, uneori o dă în bară. Nu prea ştie cum să fie romantic, e mai degrabă setat pe modul de acceleraţie. Explică-i că ai nevoie de puţină încălzire înainte de marea cursă.

Citește și Ce fel de animal e iubitul tău în pat, în funcție de zodie

Gemenii sunt jucăuși și comunicativi în pat. Iubesc să vorbească și să-și exprime dorințele, deschizând astfel calea pentru o conexiune mai profundă cu partenerul lor. Îi atrage diversitatea și sunt dispuși să încerce lucruri noi. Cu toate acestea, pot deveni ușor plictisitori și au tendința de a se concentra mai mult pe propriile nevoi decât pe ale partenerului. Trebuie să învețe să fie mai atenți și să acorde mai multă importanță emoțiilor și intimității în relație.

Rac

Avantajul lui e că are o intuiţie foarte bună şi îşi dă seama ce vrei, cum vrei, când vrei. Dezavantajul lui e că este incredibil de timid şi va trebui să ai răbdare cu el. Oricum nu va fi niciodată un iubit care să vrea să facă sex şi atât. Racul are nevoie de gesturi tandre, de romantism, de un preludiu care să ţină de două ori mai mult decât partida de sex.

Racul este sensibil și empatic în pat, preocupat de starea emoțională a partenerului său. Are abilitatea de a crea o atmosferă intimă și romantică și este dornic să ofere și să primească afecțiune. Cu toate acestea, Racii pot deveni prea emoționali și pot avea dificultăți în a-și exprima dorințele și nevoile sexuale. Trebuie să învețe să fie mai deschiși și să comunice mai clar cu partenerul lor.

Leu

De la el te poţi aştepta la orice. Chiar la orice! E cel mai sălbatic partener de sex din întreg horoscopul, dar şi unul dintre cei mai pricepuţi. Te pune pe tine pe primul loc, dar ştie cum să facă şi ce să facă pentru ca momentul să fie perfect pentru amândoi. Ceea ce nu ştie el foarte bine e să o ia mai încet. Nu prea savurează momentul, ci vrea mai degrabă să repete de trei ori partida, într-o singură seară.

Citește și Compatibilitate sexuală în funcție de zodie

Leul iubește să fie centrul atenției și îi place să se simtă admirat și dorit în pat. Are un ego puternic și adoră să fie lăudat pentru performanța sa sexuală. Leii sunt generoși și creativi în dormitor și sunt mereu gata să impresioneze. Cu toate acestea, pot deveni egoiști și să se concentreze prea mult pe propria plăcere. Trebuie să învețe să ofere și să acorde mai multă atenție nevoilor partenerului.

Cuplu față în față și simbolurile zodiilor

Fecioară

Se gândeşte de şapte ori înainte de a face o mişcare, aşa că aşteaptă-te ca o noapte alături de el să ţină, de fapt, un week-end întreg. Dar, chiar dacă e mai încet, ştie ce să facă. Te va da pe spate cu abilităţile lui.

Fecioara este meticuloasă și atentă la detalii în pat. Are un mod practic de a aborda intimitatea și îi place să se asigure că totul este organizat și perfect. Este foarte preocupată de igienă și sănătate și preferă să aibă un partener de încredere în acest sens. Cu toate acestea, din cauza naturii lor critice și a tendinței de a se concentra pe defecte, Fecioarele pot avea dificultăți în a se relaxa și a se bucura cu adevărat de experiența sexuală. Trebuie să învețe să fie mai deschise la nou și să renunțe la perfecționism pentru a se putea bucura pe deplin de intimitate.

Balanţă

Aşteaptă-te la o partidă de sex mai fierbinte ca oricând! Pare el mai retras şi mai timid, dar odată ajuns în dormitorul tău se transformă total! La capitolul acesta, nu prea există lucruri pe care să nu le ştie…

Citește și Ce femeie vrea în pat în funcție de zodie

Balanța este un maestru al echilibrului și armoniei în pat. Îi place să creeze o atmosferă romantică și să se asigure că atât el, cât și partenerul său se simt confortabil și împliniți. Este un iubitor al frumuseții și al esteticii, iar acest lucru se reflectă și în intimitatea lor. Cu toate acestea, pot fi indeciși și să aibă dificultăți în a-și exprima dorințele sexuale. Trebuie să învețe să fie mai fermi în alegerile lor și să își urmeze propriile impulsuri.

Scorpion

E cel mai bun la pat, din întreg horoscopul. Reuşeşte să-i depăşească şi pe Leu, şi pe nativul Balanţă, pentru că el vine întotdeauna cu surprize în dormitor. Aşteaptă-te la tehnici şi poziţii noi, dar nu te aştepta la prea multe mângâieri – nu prea pierde timpul cu asta.

Scorpionul este pasional și intens în pat. Are o energie sexuală puternică și este extrem de conectat cu dorințele sale interioare. Îi place să exploreze laturi mai adânci ale intimității și să fie provocator. Cu toate acestea, pot fi posesivi și geloși, iar acest lucru poate duce la conflicte în relație. Trebuie să învețe să își controleze gelozia și să fie mai încrezători în legătura lor cu partenerul.

Săgetător

Lui trebuie să îi explici exact ce îţi place şi cum îţi place, dacă vrei ca seara să se termine cu bine. Dacă îl laşi pe cont propriu, s-ar putea să ajungeţi să vă uitaţi la televizor… Nu prea se descurcă de unul singur la capitolul acesta.

Citeşte și Ce ascunde un bărbat în pat în funcţie de zodie

Săgetătorul este aventurier și deschis la noi experiențe în pat. Ii place să încerce lucruri noi și să experimenteze cu diverse tehnici și poziții. Săgetătorii sunt spontani și jucăuși, aducând o notă de distracție în dormitor. Cu toate acestea, pot fi uneori superficiali și să evite implicarea emoțională. Trebuie să învețe să își exprime și să își exploreze mai profund emoțiile în legătura cu partenerul lor.

Capricorn

Şi el se laudă, la fel ca nativul gemeni, că are o experienţă vastă la capitolul femei… dar nu prea e aşa. Şi vei realiza acest lucru de îndată ce veţi ajunge în dormitor. Ştie să te facă să te simţi bine, dar nu ştie cum să te facă să-ţi pierzi minţile de plăcere.

Capricornul este rezervat și încrezător în abordarea sa în pat. Îi place să se concentreze pe satisfacerea partenerului și să fie sigur că ambii se simt bine în timpul actului sexual. Sunt responsabili și dedicați, și pot aduce o notă de stabilitate în relație. Cu toate acestea, pot deveni prea serioși și rigizi, având dificultăți în a se relaxa și a se deschide emoțional în pat. Trebuie să învețe să se lase mai mult purtați de sentimente și să se bucure de intimitate cu toată inima.

Vărsător

E senzual, tandru, romantic – e un iubit minunat în pat.

Vărsătorul este inventiv și inovator în pat. Ii place să încerce lucruri noi și să aducă o notă de originalitate în intimitatea lor. Sunt deschiși la noi experiențe și sunt gata să exploreze limitele convenționale. Cu toate acestea, pot fi prea distanți emoțional și să evite implicarea profundă în relație. Trebuie să învețe să fie mai deschiși și să se conecteze emoțional cu partenerul lor pentru a se putea bucura pe deplin de experiența sexuală.

Peşti

Poate să fie şi calm şi romantic, dar şi sălbatic şi pasional. Trebuie doar să îi spui cum îţi place şi ce îţi doreşti de la el. Nu te va dezamăgi! Lucrul pe care nu îl ştie el prea bine e cum să se comporte după sex. De multe ori adoarme imediat, crezând că misiunea lui s-a încheiat, iar asta ştirbeşte din farmecul momentului.

Peștii iubesc conexiunea emoțională și își doresc să împărtășească momente intime cu partenerul lor. Sunt empatici și intuitivi, și își pot citi cu ușurință nevoile partenerului. Cu toate acestea, pot fi prea vulnerabili și să se simtă copleșiți de emoții. Trebuie să învețe să își păstreze echilibrul emoțional și să își exprime mai bine limitele în relație.


Foto: Shutterstock, Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton