Pentru a fi sigură că nu vei răci de îndată ce temperaturile de afară vor începe să scadă, toamna aceasta îţi recomandăm o cură de întărire a imunităţii. Iată ce poţi face pentru a-ţi asigura o stare de sănătate bună, chiar şi în zilele friguroase şi ploioase. Ca de fiecare dată, soluţiile pe care ţi le propunem sunt sută la sută naturale.
Cura de două săptămâni cu miere şi propolis
Mierea ar trebui să fie prezentă în alimentaţia noastră tot timpul, însă chiar dacă nu respectăm acest obicei tot timpul anului, e bine ca măcar înaintea sezonului rece să o facem. O linguriţă de miere pe stomacul gol, dimineaţa, sau chiar şi în ceaiul de la micul dejun are o mulţime de beneficii pentru sănătate. Iar dacă adaugi şi nişte tablete cu propolis în această ecuaţie, imunitatea ta va fi mai puternică ca oricând. Propolisul este un antibiotic natural foarte bun, dar ai grijă să te asiguri că nu eşti alergică la acest produs, înainte de a-l consuma.
Ceaiul de măr şi ghimbir
Rade puţină rădăcină de ghimbir, feliază un măr şi pune-le la infuzat în apă fierbinte pentru câteva minute. La final vei avea un ceai aromat, ideal pentru întărirea imunităţii.
Cura de miere cu cătină
Sfârşitul verii aduce cu el şi aromatele fructe de cătina. Le găseşti pe tarabele din pieţe şi, chiar dacă gustul fructului proaspăt este destul de acrişor, poţi combina cătina cu miere, pentru un efect şi mai puternic, şi un gust delicios. Cătina este considerată antiinflamator, antibiotic şi chiar anticancerigen natural.