Cine va prezenta „Chefi la Cuțite” sezonul 10. Antena 1 are o surpriză pentru telespectatori

.

Surprize la Antena 1 odată cu începerea noului sezon “Chefi la Cuțite”, ce va avea loc în această toamnă. Pe lângă schimbarea decorului, survenită pentru a marca un deceniu de succes al emisiunii culinare jurizate de cei trei chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, postul de televiziune a mai pregătit o premieră pentru telespectatori. În sezonul cu numărul 10 al show-ului “Chefi la Cuțite” vor fi două prezentatoare – Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor prezintă primele episoade ale îndrăgitei emisiuni, deoarece i-a ținut locul Ginei Pistol care a fost diagnosticată cu COVID-19.

Cine va prezenta "Chefi la Cuțite" sezonul 10. Antena 1 are o surpriză pentru telespectatori

Mă pregătisem pentru începutul noului sezon Chefi la cuțite, dar am aflat cu două zile înainte că am Covid și astfel nu am putut să particip la filmări. De aceea Irina a preluat rolul de prezentatoare, iar atunci când m-am însănătoșit, am revenit pe platouri. Îmi pare rău că am ratat startul sezonului 10, dar, în același timp, pot spune că această formulă nu face decât să adauge acel ingredient aparte, perfect pentru un show aniversar – a precizat Gina Pistol.

Irina Fodor a fost încântată de rolul primit și s-a conformat rapid când a fost chemată să o înlocuiască pe Gina cât timp a stat să-și revină după COVID-19.

Cine va prezenta "Chefi la Cuțite" sezonul 10. Antena 1 are o surpriză pentru telespectatori

Ne-am ținut spatele unii altora și, împreună, am realizat cu succes sezonul aniversar. Eu nu eram pregătită să fac parte din proiect, dar pentru că în televiziune multe lucruri te pot lua prin surprindere și trebuie să te adaptezi, asta am făcut și noi. Cu o zi înainte de începerea preselecțiilor pentru Chefi la cuțite, echipa de producție m-a anunțat că Gina nu se simte bine.

Așa că a doua zi, la prima oră, m-am prezentat pe platoul de filmare. Când Gina s-a însănătoșit, a venit cu forțe proaspete și i-a ghidat pe Chefi și pe concurenți până în finală. Pentru mine a fost o bucurie să fac parte dintr-un sezon atât de important și să cunosc atâția oameni talentați și pasionați până la obsesie de gătit – a declarat Irina Fodor, potrivit Antena 1.

Schimbările din platourile de filmare i-au surprins în mod plăcut pe cei trei chefi, care s-au declarat nerăbdători cu privire la sezonul aniversar al show-ului care le-a adus celebritatea și admirația oamenilor.

Sezonul 10 este unul special pentru noi, pentru că se împlinește un deceniu de când ne cunoaștem, de când lucrăm împreună, iar competiția dintre noi nu a scăzut absolut deloc. Dimpotrivă, chiar crește! Fiecare dintre noi vrea să dovedească faptul că e mai bun decât celălalt.

Citeşte şi: Fiica Simonei Pătruleasa, replică surprinzătoare când prezentatoarea i-a propus să o însoțească într-o emisiune TV

Citeşte şi: EXCLUSIV. Majda Aboulumosha, despre relația cu iubitul ei. Când va îmbrăca rochia de mireasă

Citeşte şi: Iulia Vântur revine pe micul ecran. În ce show TV o vom putea vedea

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, atac nou la adresa Adelinei Pestrițu. „L-a vândut pe Vârciulică pe 1.500 de euro”

Acum mai mult decât oricând, fiind un sezon de referință. S-a schimbat platoul, avem alt decor și multe alte noutăți! Iar spațiile de desfășurare a show-ului au fost o surpriză totală pentru noi. În prima zi când am pășit în noul decor, ne-am simțit ca și când am fi fost plecați într-o vacanță și ne-am întors într-o casă care avea cu totul altă înfățișare, a dezvăluit Chef Sorin Bontea. 

Abia aștept și eu sezonul 10. Pentru că fiecare competiție e altfel, de fiecare dată e mai spectaculos și mai frumos. Iar primul exemplu în acest sens este noul platou – o mare schimbare, doar una dintre cele pregătite pentru acest sezon, a spus Chef Cătălin Scărlătescu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton